Presseklip for Veteraner, uge 19/2017

Har du tilmeldt dig til Peacekeepers Day?

Du kan nå det endnu, der er

[wpdevart_countdown text_for_day=”Dage” text_for_hour=”Timer” text_for_minut=”Minutter” text_for_second=”Sekunder” countdown_end_type=”date” end_date=”21-05-2017 21:59″ start_time=”1494236193″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

til sidste tilmeldingsfrist


Vil hjælpe veteraner til ro i sjælen

Kilde: Randers Amtsavis, 10. maj 2017

Better Flow i Langå tilbyder veteraner et tre måneders forløb, der skal hjælpe med at løse op for traumatiske oplevelser. Forløbet vil fremover være en del af Randers Kommunes tilbud til veteraner


Manglende anerkendelse af veteraner sender dårligt signal

Kilde: JydskeVestkysten, 10. maj 2017

Det blev i stedet til en debat om markering af veterandagen, da politikerne i byrådet skulle tage stilling til ny veteranpolitik. Niels Therkildsen (S) og John Skovrup (LA) er fortsat de eneste, der insisterer på kommunalt arrangement.


Tidligere soldat synger om følelserne som udsendt

Kilde: Jydske Vestkysten, 10. maj 2017

Missionshuset Kronen, Solvej 1, Grindsted lægger rammer til årets soldatervennefest onsdag 17. maj kl. 19.30, hvor tidligere professionel soldat og leder af KFUMs Soldaterhjem Lene Svendsen-Tune synger, fortæller og taler ud fra hendes egen CD-udgivelse: “Altid frejdig”.


Billund er klar med hjælp til veteraner

Kilde: Jydske Vestkysten, 12. maj 2017

Kommunes nye veteranpolitik er netop sendt i høring og ventes godkendt inden sommerferien. Det betyder meget for hjemvendt veteran, at også kommunen anerkender hans indsats.


Hvad er Presseklip for Veteraner?

Informationer, nyheder m.v.,  der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt sent søndag aften, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde kan kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.


 

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.