Presseklip for Veteraner, uge 2/2019


Presseklip indsamlet i ugen 7. -13. januar 2019


Veteranformand kritiserer kommunens veteranstrategi: – Der er ikke nogen strategi

Kilde: JydskeVestkysten, 7. januar 2019

Det er to år siden, kommunen vedtog sin veteranstrategi, og i den tid er der sket nul og niks. Det mener en nystartet forening for veteraner i Aabenraa Kommune, der efterlyser en mere aktiv og synlig veteranpolitik.


Folketingskandidat: Værdighed for vores veteraner

Kilde: Fredericia Avisen, 7. januar 2019

I foråret 2013 mødte jeg Aleks (AK), jeg var underviser på AMU Vest i Esbjerg, og AK startede på civil uddannelse her, hvor han blev uddannet rørlægger. Gennem det næste års tid udviklede AK og jeg et venskab. Jeg er selv uddannet befalingsmand i forsvaret, det smitter naturligvis af på min undervisning, der med Aleks’ baggrund som soldat gjorde at vi to forstod hinanden.


Borgmester om veteraner: De får yderligere opmærksomhed

Kilde: JydskeVestkysten, 8. januar 2019

Et møde mellem borgmester Thomas Andresen (V) og kommunens veterankoordinator fører ikke til, at der bliver afsat mere tid til veteranindsatsen. Men det bliver indskærpet på rådhuset, at der skal fokuseres særligt på veteraner.


Får PTSD af at gå på arbejde: “Der er flere ramt, end vi bryder os om”

Kilde: avisen.dk, 13. januar 2019

Næsten 2.000 har fået anerkendt den psykiske lidelse PTSD som en arbejdsskade i de seneste 12 år. Men tallet kan være langt højere, lyder det fra Politiforbundet.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Problemer med indmeldelse i foreningen elektronisk

Udgivet 8. januar 2019


Tilbud om rabat på billetter til forestillingen “5 soldiers”

Udgivet 9. januar 2019


Gode tilbud til dig der er Veteran

Udgivet 11. januar 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...