Presseklip for Veteraner, uge 20/2019

Presseklip indsamlet i ugen 13. – 19. maj 2019


På isen glemmer de traumerne Nu skal veteraner i Operators Hockey Club til USA

Kilde: TV2 Nord, 13. maj 2019

Den nye klub for soldater, der har været sendt i krig, skal møde amerikanske veteraner. Turen skal styrke sammenholdet og hjælpe de veteraner, der er mærket af deres udsendelser til krig. (Videoklip)


Danish Crown søger 40 krigsveteraner

Kilde: TV2 Syd, 13. maj 2019

Nyhedsudsendelse fra TV2 Syd (Videoklip)


Overvældet veteran takker for støtten: Nu føler jeg mig ikke længere alene

Kilde: JydskeVestkysten, 14. maj 2019

40-årige Søren Johannsen er glad for den opbakning, han har mærket, efter han trådte frem i JydskeVestkysten med sine udfordringer som veteran.


Veteranforedrag: Fra ”battlemind” til ”homemind”

Kilde: DanmarkC TV, 14. maj 2019

Bjarke Jensen har været udsendt med forsvaret til Kroatien, Bosnien, Kosovo, Irak og Afghanistan. Han har arbejdet tæt sammen med officerer ved Gardehusarregimentet, der støtter og hjælper familierne til faldne soldater. I dag sejler han på Søværnets inspektionsskibe.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Sommerstævne 2019

Udgivet 18. maj 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...