Presseklip for Veteraner, uge 20/2021

Presseklip indsamlet i ugen 17. – 23. maj 2021

KFUM søsætter bådprojekt for veteraner og udsatte

Kilde tvsyd.dk, 20. maj 2021

Veteraner og udsatte skal nu sejle i samme båd for at hjælpe hinanden til en bedre tilværelse. KFUMs Soldaterhjem i Varde står bag.


Forsvarsministeren: Vi skal anerkende indsats for veteranerne

Kilde: danskekommuner.dk, 21. maj 2021

For at skærpe opmærksomheden om kommunernes veteranindsats lancerer forsvarsminister Trine Bramsen (S) i dag prisen ”Årets Veterankommune”. Det er kommunen, der først møder de veteraner, der har brug for hjælp, påpeger forsvarsministeren.


Det Danske Krigsveteran Landshold

Kilde: kvlh.dk, 21. maj 2021

Det Danske Krigsveteranlandshold består af veteraner fra de tre grupper; skadede veteraner, civile veteraner og tjenestegørende veteraner, som benytter hinanden gennem fodbolden som sport, til at rehabilitere, hjælpe og forebygge psykiske og fysiske skader, mens vi endnu engang repræsentere Danmark og Dannebrog.


Jobannoncer, hvor der søges efter veteraner, personer der ønsker at arbejde med eller for veteraner

(Danmarks Veteraner og Veteranstøtten viderebringer jobannoncer hvis vi finder dem, vi garanterer ikke, at opslåede jobs stadig er ledige.)


Udviklingsorienteret leder søges til KFUM’s Soldaterhjem i Vordingborg

KFUM’s Soldatermission søger en udviklingsorienteret og dynamisk leder, der kan gøre KFUM’s Soldaterhjem til det foretrukne sted for værnepligtige og andre soldater fra Vordingborg Kaserne. Desuden er soldaterhjemmet også et aktiv forsamlingssted for veteraner, naboer, foreninger osv.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Veteraner støtter veteraner – hjælp os!

Udgivet 19. maj 2021


DrugStars støtter Danmarks Veteraner

Udgivet 20. maj 2021


Danskerheld – en kugle i hjelmen

Udgivet 22. maj 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 23. maj 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...