Presseklip for Veteraner, uge 20/2021

Presseklip indsamlet i ugen 17. – 23. maj 2021

KFUM søsætter bådprojekt for veteraner og udsatte

Kilde tvsyd.dk, 20. maj 2021

Veteraner og udsatte skal nu sejle i samme båd for at hjælpe hinanden til en bedre tilværelse. KFUMs Soldaterhjem i Varde står bag.


Forsvarsministeren: Vi skal anerkende indsats for veteranerne

Kilde: danskekommuner.dk, 21. maj 2021

For at skærpe opmærksomheden om kommunernes veteranindsats lancerer forsvarsminister Trine Bramsen (S) i dag prisen ”Årets Veterankommune”. Det er kommunen, der først møder de veteraner, der har brug for hjælp, påpeger forsvarsministeren.


Det Danske Krigsveteran Landshold

Kilde: kvlh.dk, 21. maj 2021

Det Danske Krigsveteranlandshold består af veteraner fra de tre grupper; skadede veteraner, civile veteraner og tjenestegørende veteraner, som benytter hinanden gennem fodbolden som sport, til at rehabilitere, hjælpe og forebygge psykiske og fysiske skader, mens vi endnu engang repræsentere Danmark og Dannebrog.


Jobannoncer, hvor der søges efter veteraner, personer der ønsker at arbejde med eller for veteraner

(Danmarks Veteraner og Veteranstøtten viderebringer jobannoncer hvis vi finder dem, vi garanterer ikke, at opslåede jobs stadig er ledige.)


Udviklingsorienteret leder søges til KFUM’s Soldaterhjem i Vordingborg

KFUM’s Soldatermission søger en udviklingsorienteret og dynamisk leder, der kan gøre KFUM’s Soldaterhjem til det foretrukne sted for værnepligtige og andre soldater fra Vordingborg Kaserne. Desuden er soldaterhjemmet også et aktiv forsamlingssted for veteraner, naboer, foreninger osv.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Veteraner støtter veteraner – hjælp os!

Udgivet 19. maj 2021


DrugStars støtter Danmarks Veteraner

Udgivet 20. maj 2021


Danskerheld – en kugle i hjelmen

Udgivet 22. maj 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 23. maj 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...