Presseklip for Veteraner, uge 21/2018


Presseklip for Veteraner indsamlet i ugen 21. – 27. maj 2018


Frederik skiftede til militærgrøn t-shirt

Kilde: TV Syd, 21. maj 2018

Kronprins Frederik løb i Esbjerg ikke i en mørkeblå Royal Run t-shirt. Den havde han skiftet ud med en militærgrøn før sit løb i Esbjerg, hvor han sammen med flere end 300 soldater og krigsveteraner gennemførte det tredje af i alt fem Royal Run-løb.


Ph.d- stipendium ved Forsvarets Veterancenter

Kilde: Jobindex.dk, 23. maj 2018

Ansøgere inviteres hermed til at indsende forslag til et ph.d.-projekt med fokus på at undersøge ’danske krigsveteraners anvendelse af psykiske sundhedsservices efter udsendelse i international mission’ med opstart den 1. august 2018.


Soldat- og veteranfestival for tredje gang

Kilde: Bornholm.nu, 23. maj 2018

RØNNE – Foreningen Soldat for Danmark holder for tredje år i træk en Soldat- og Veteranfestival i Rønne.
Det sker for at anerkende og ære soldater og veteraner samt anerkende Almegårds Kasernes betydning for Bornholm, fortæller formand Richardt Sølvertorp.


Ny veterancafé mangler lokaler

Kilde: sn.dk, 25. maj 2018

Tidligere udsendte soldater og andet personale, der har befundet sig i en krigszone, har nu stiftet foreningen VeteranCafé Køge.
Det er 47-årige Thomas Buus Kristensen, der selv er veteran fra Balkan 1993 Hold 4 UNPROFOR, som er primus motor og formand i den nye forening.


De begyndte at tale om det i 2001 – nu kan café og køkken indvies

Kilde: Vejle Amts Folkeblad, 26. maj 2018

Fredericia: Allerede i 2001 blev der holdt brainstorm om, hvordan man kunne få bedre køkken- og caféfaciliteter i Fredericias store kultur- og aktivitetshus, Depotgården, erindrer daglig leder Vibeke Isaksen.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...