Presseklip for Veteraner uge 21/2020

Presseklip indsamlet i ugen 18. – 24. maj 2020


Otte specialforbund i unikt samarbejde

Kilde: dif.dk, 18. maj 2020

DIF Soldaterprojekt har til formål at bidrage til, at psykisk og fysisk skadede veteraner gennem idræt og fællesskaber inspireres og støttes til at søge tilbage til et selvstændigt og meningsfyldt liv. Dette skaber oftest en god overgang til det eksisterende foreningsliv, hvor veteraner kan fortsætte deres idræt og rehabilitering.
Nu er otte specialforbund via en fælles en ansøgning til DIF’s initiativpulje gået sammen om et tværfagligt projekt, der skal udvikle tilbuddene til de skadede veteraner. DIF’s bestyrelse har således imødekommet en initiativansøgning fra de otte specialforbund, og i første omgang er der bevilget 600.000 kr. til arbejdet i 2020.


Ole Rasmussen ny formand for KFUMs Soldatermission

Kilde: KFUMs soldatermission, 20. maj 2020

Fredag 15. maj blev der valgt nyt formandskab i KFUMs Soldatermission. Provst Ole Rasmussen, Bøvlingbjerg, blev valgt som ny landsformand, mens jurist Bjarne Ingemansen, Fredericia, blev valgt som ny næstformand.
Efter to år i KFUM’s Soldatermissions bestyrelse blev Ole Rasmussen fredag eftermiddag valgt som ny landsformand. Ole er 54 år, har tidligere været soldaterhjemsleder i Karup og gennem 10 år været flyverpræst med adskillige udsendelser. Da han for to år siden stillede op til KFUM’s Soldatermissions bestyrelse var det med det klare mål, at ”KFUM’s Soldatermission må styrke sin position i det danske samfund som et aktivt engageret kristent arbejde, det giver mening at engagere sig i”.


Veteran: Støt hverdagens helte

Kilde: sn.dk, 24. maj 2020

I svære situationer skal man huske at give et klap på skulderen til de mange »hverdagshelte«, der får det hele til at fungere. Det vil Flemming Jepsen fra Køge gerne slå et slag for og han gør derfor opmærksom på muligheden for at man køber »Corona Sløjfen«.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Mission Update uge 21 – 2020

Udgivet 20. maj 2020


I tirsdags fyldte Fonden Danske Veteranhjems 10 år!

Udgivet 21. maj 2020


Arrangementer for Veteraner i den næste uge

Udgivet 24. maj 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...