Presseklip for Veteraner uge 21/2020

Presseklip indsamlet i ugen 18. – 24. maj 2020


Otte specialforbund i unikt samarbejde

Kilde: dif.dk, 18. maj 2020

DIF Soldaterprojekt har til formål at bidrage til, at psykisk og fysisk skadede veteraner gennem idræt og fællesskaber inspireres og støttes til at søge tilbage til et selvstændigt og meningsfyldt liv. Dette skaber oftest en god overgang til det eksisterende foreningsliv, hvor veteraner kan fortsætte deres idræt og rehabilitering.
Nu er otte specialforbund via en fælles en ansøgning til DIF’s initiativpulje gået sammen om et tværfagligt projekt, der skal udvikle tilbuddene til de skadede veteraner. DIF’s bestyrelse har således imødekommet en initiativansøgning fra de otte specialforbund, og i første omgang er der bevilget 600.000 kr. til arbejdet i 2020.


Ole Rasmussen ny formand for KFUMs Soldatermission

Kilde: KFUMs soldatermission, 20. maj 2020

Fredag 15. maj blev der valgt nyt formandskab i KFUMs Soldatermission. Provst Ole Rasmussen, Bøvlingbjerg, blev valgt som ny landsformand, mens jurist Bjarne Ingemansen, Fredericia, blev valgt som ny næstformand.
Efter to år i KFUM’s Soldatermissions bestyrelse blev Ole Rasmussen fredag eftermiddag valgt som ny landsformand. Ole er 54 år, har tidligere været soldaterhjemsleder i Karup og gennem 10 år været flyverpræst med adskillige udsendelser. Da han for to år siden stillede op til KFUM’s Soldatermissions bestyrelse var det med det klare mål, at ”KFUM’s Soldatermission må styrke sin position i det danske samfund som et aktivt engageret kristent arbejde, det giver mening at engagere sig i”.


Veteran: Støt hverdagens helte

Kilde: sn.dk, 24. maj 2020

I svære situationer skal man huske at give et klap på skulderen til de mange »hverdagshelte«, der får det hele til at fungere. Det vil Flemming Jepsen fra Køge gerne slå et slag for og han gør derfor opmærksom på muligheden for at man køber »Corona Sløjfen«.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Mission Update uge 21 – 2020

Udgivet 20. maj 2020


I tirsdags fyldte Fonden Danske Veteranhjems 10 år!

Udgivet 21. maj 2020


Arrangementer for Veteraner i den næste uge

Udgivet 24. maj 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Invitation til FN dag i Kastellet

Danmarks Veteraner og Veteranstøtten inviterer til markering af FN-dagen i Kastellet tirsdag den 24. oktober 2023 - en dag til ære for og anerkendelse af danske veteraner og deres pårørende. I år vil paraden særlig adressere hospitalsskibet M/S ”Jutlandias” hjemkomst...

På motorcykel til Sveriges østlige forpost

Nordic Veteran MC Tour 2023 var arrangeret af det svenske veteranforbund i september og gik til Gotland. Danmarks Veteraners MC Klub var med.  Gotland bærer på en fantastisk historisk arv, og på grund af krigen i Ukraine og spændingerne mellem NATO og Rusland, er øen...

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...