Presseklip for Veteraner, uge 22/2018

Presseklip indsamlet i ugen 28. maj – 3. juni 2018


Krigsveteraner starter netværk for andre veteraner med ar på sjælen

Kilde: JydskeVestkysten, 28. maj 2018

De er ikke decideret syge, men de har behov for hjælp til at komme ud på arbejdsmarkedet. Derfor har en gruppe krigsveteraner oprettet et erhvervsnetværk for de veteraner, der har behov for hjælp.


Holstebro Kommune søger en veterankoordinator med tiltrædelse den 1. august 2018

Kilde: Jobindex.dk, 28. maj 2018

Veterankoordinatoren skal bidrage til at styrke koordinationen mellem de eksisterende aktører og indsatser på området, og sikre tilgængeligheden til de samlede tilbud. Formålet er at få kontakt til flere veteraner og bidrage til at sikre en mere helhedsorienteret indsats over for veteraner med særlige behov. Målet er, at flere udsatte veteraner får den nødvendige hjælp.


March for soldater og civile i hundredvis

Kilde: ugeavisen-varde.dk, 28. maj 2018

Hele tanken med Varde March er at knytte bånd mellem Varde Kaserne og Varde by. Lørdag lykkedes det med rekordmange deltagere.


Royalt par kommer til flagdag i Fredericia

Kilde: Vejle Amts Folkeblad, 29. maj 2018

Når Fredericia i lighed med andre byer og det officielle Danmark fejrer Danmarks udsendte med en flagdag 5. september 2018, deltager Deres Kongelige Højheder Prins Joachim og Prinsesse Marie.


Spejdere og DIF sammen om naturcamps for veteranfamilier

Kilde: NewsBreak.dk, 30. maj 2018

Nyt samarbejde mellem idrætten og spejderne skal gennem oplevelser i naturen forbedre rammerne for psykisk og fysisk skadede veteraner og deres familier.


Medalje til soldaterhjemsledere

Kilde: Ugeavisen.dk, 30. maj 2018

Nathalie og Troels Moesgaard er blevet tildelt The Nordic Blue Barets Medal of Honour for deres indsats med veteraner på KFUMs Soldaterhjem i Holstebro.


Sagsbehandler til kontor for Service og Koncernadministration – Veteranområdet

Kilde: workwithus.dk, 30. maj 2018

Har du koncernforståelse, politisk tæft og blik for de store linjer? Kan du sagsbehandle selvstændigt og har du en spids pen? Så er du vores nye sagsbehandler.


Have hjælper veteraner videre

Kilde: sn.dk, 31. maj 2018

En krop i konstant beredskab. Freden får aldrig lagt sig, og nætterne bliver længere – søvnløse. Det kan være følgesymptomer, som nogle veteraner må leve med, når de træder ud af militæret.


Veterankoordinator søges til Ballerup Kommune

Kilde: Jobindex.dk, 31. maj 2018

Ballerup Kommune har udarbejdet en veteranpolitik, der bygger på at se veteraner som mennesker med ressourcer, der har meget at tilbyde i lokalsamfundet med den rette støtte. Ballerup Kommune søger derfor en veterankoordinator, der kan omsætte veteranpolitikken, den nationale politik samt forskning og viden på området til en fokuseret og effektfuld lokal indsats, der sikrer overgangen fra soldat til civil borger og støtter soldatens familie.


Politikerne har taget stilling: Det skal de fem millioner kroner til jobcentret bruges til

Kilde: Fredericia Dagblad, 31. maj 2018

Desuden skal borgerne have hurtigere svar på henvendelser til jobcentret, færre sagsbehandlerskift og der skal udpeges en veterankoordinator med overblik til at henvise veteraner og deres pårørende til den rette hjælp i kommunen.


Troels Lund Poulsen til Warrior Week for at støtte danske veteraner

Kilde: Newsbreak.dk, 1. juni 2018

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen besøger i weekenden 2.- 3. juni 2018 veteran-arrangementet Warrior Week i Virginia Beach i USA, hvor også en række danske veteraner deltager.


Forsvarsministeren besøger Ringsted Kaserne 

Kilde: forsvarsministeriet, 1. juni 2018

Veterancentret og Marinehjemmeværnet får i dag besøg af forsvarsministeren, der i øjeblikket er på rundtur i landet for at tale forsvarsforlig med medarbejderne.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...

Danmarks Veteraners medlemsmagasin er klar

I denne udgave af magasinet kan du læse om de mange flagdagsmarkeringer, der har været rundt om i landet, noget om at søvn, efterskoleelevernes march for Danmarks Veteraner og meget, meget mere. De af jer, der har bestilt magasin i fysisk form vil snarest muligt...

Bushcraft smedearbejde

Veteranstøttens friluftsudvalg inviteret på kursus i smedearbejde Bushcraft smedearbejde Har du lyst til at deltage på et smedekursus hvor du kan lave dit eget friluftsgrej m.m. er her et godt tilbud til dig. Indhold Skærende værktøj, vikingegrej, smykker af jern mm....