Presseklip for Veteraner, uge 22/2019

Presseklip indsamlet i ugen 27. maj – 2. juni 2019


Greve styrker støtten til veteraner

Kilde: dknyt, 29. maj 2019

Greve Kommunes cirka 263 veteraner kan nu se frem til bedre støtte og anerkendelse. Kommunen har indgået en aftale med det landsdækkende Veterancentret, som skal sikre, at centrets og kommunens viden udnyttes bedst muligt i fællesskab.


Anerkendelse til alle udsendte – Brev til Udenrigsministeriet

Kilde: Folk & Sikkerhed, 29. maj 2019

Flagdagen nærmer sig, og i den forbindelse sætter vi løbende fokus på de mænd og kvinder, som har været udsendt på vegne af Danmark. Det gælder blandt andet arrangementer, folkeoplysning og kontakt til foreningen og kommuner.

Et af Folk & Sikkerheds medlemmer, Lars H. Madsen, har i mange år forsøgt at få Udenrigsministeriet til at vise anerkendelse på samme vilkår, som eksempelvis Forsvarets ansatte. Lars H. Madsen har tidligere været udsendt under Forsvarsministeriet, men har de seneste år skiftet uniformen ud og er i dag tilknyttet Udenrigsministeriet for hvem han har været udsendt under til mange steder i verden, herunder Afghanistan.


Projektassistent til Invictus Games 2020 ved Center for Militær Fysisk Træning (Jobannonce)

Kilde: forsvaret.dk, 29. maj 2019

Forsvarets Sanitetskommando søger en projektassistent til en tidsbegrænset stilling i tiden 1. Juli 2019 – 30. november 2020 for Invictus Games 2020.
Så hvis du brænder for at arbejde med skadede veteraner, og er detaljeorienteret, samt rigtig god til at håndtere mange samtidige opgaver, så er stillingen som projektassistent måske noget for dig.


Hyggelig stroppetur i veteranernes tjeneste

Kilde: Helsingør Dagblad, 2. juni 2019

Viljen til at støtte mennesker, der har deltaget i krig i Danmarks tjeneste og måske kommet til skade, er stor. Det viste lørdagens veteranmarch på 30, 15 eller 7,5 kilometer, som mange mennesker stillede op til i det friske sommervejr.
Det var en venlig stroppetur – marchen gik i roligt tempo og endte på Helsingør Nordhavn ved Kronborgstranden, hvor der var stillet op til grill og popmusik fra den mobile scene.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Billeder fra Peacekeepers Day

Udgivet 31. maj 2019


Fribilletter til Opera Hedelands opførsel af Operaen Carmen

Udgivet 31. maj 2019


Endnu fire numre af Den Blå Baret er blevet fundet og indskannet

Udgivet 1. juni 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...