Presseklip for Veteraner, uge 23/2018

 

Presseklip indsamlet i ugen 4. – 10. juni 2018


Sampension støtter Danmarks udsendte

Kilde: avisen.dk, 6. juni 2018

Sampension, Danmarks tredjestørste pensionsselskab, og ENGAGE Festival indgår flerårig aftale om samarbejde til glæde for danske veteraner og musikinteresserede. Pensionsselskabet bidrager ikke kun økonomisk, men deltager også aktivt i festivalen.


Syg af Krig (TV-udsendelse)

Kilde: TV2, 6. juni 2018


Mindehøjtidelighed på Kastellet

Kilde: www.thyveteraner.dk, 6. juni 2018

Leif lige hjemkommet fra Mindehøjtidelighed på Kastellet, hvor prinsesse Marie og Beredskabsstyrelsen mindedes angrebet i Maglaj for 25 år siden, hvor 2 unge mænd mistede livet.


Depotgården får nyt liv: Ny café, udendørs terrasse og køkkenfacilieter blev indviet

Kilde: Fredericia Avisen, 6. juni 2018

Depotgården i Lollandsgade 4 er for alvor ved at få nyt liv. I lørdags var der officiel åbning af stedets nye faciliteter, hvor Kultur og Idrætsudvalgets formand, Lars Ejby Pedersen, var at klippe snoren.


Veterankoordinator søges til Ballerup Kommune (Jobannonce)

Kilde: Ballerup Kommune, 6. juni 2018

Ballerup Kommune har udarbejdet en veteranpolitik, der bygger på at se veteraner som mennesker med ressourcer, der har meget at tilbyde i lokalsamfundet med den rette støtte. Ballerup Kommune søger derfor en veterankoordinator, der kan omsætte veteranpolitikken, den nationale politik samt forskning og viden på området til en fokuseret og effektfuld lokal indsats, der sikrer overgangen fra soldat til civil borger og støtter soldatens familie.


Træning og teamudvikling

Kilde: Forsvaret.dk, 7. juni 2018

Torsdag mødes de 25 veteraner, der skal repræsentere Danmark ved Invictius Games i Sydney til oktober, til træningssamling i idrætscenteret i Vejen. Træningssamlingen er årets tredje, men det er den første siden bruttotruppen blev skåret ned til det endelige hold i april.


Veteranerne har fået husly i SFO

Kilde: sn.dk, 7. juni 2018

Den nystartede forening VeteranCafé Køge måtte heldigvis ikke vente længe med at finde egnede lokaler, så veteranerne og deres pårørende kan holde møder.


Løbere støtter cyklende veteraner

Kilde: forsvaret.dk, 8. juni 2018

Overskuddet fra årets Hærløb går til veteraner, der cykler fra Frederikshavn til København. Et nyt løb med meget tunge ting skal give Hærløbet et mere militært præg og sætte fokus på skadede veteraners byrder.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...