Presseklip for Veteraner, uge 24/2019

Presseklip indsamlet i ugen 10. – 16. juni 2019


Psykiske problemer rammer oftere krigs-veteraner, der har set andre lide

Kilde. dr.dk, 10. juni 2019

Vejsidebomber, selvmordsangreb, skudveksling. Mange af de soldater, der har været udsendt til Afghanistan, har stået i faretruende og potentielt dødbringende kamphandlinger.
Og umiddelbart er det nærliggende at tro, at det oftest er de soldater, der har været i de farlige situationer, som efterfølgende har størst risiko for at udvikle psykiske problemer.


Veteraner møder mandag virksomheder i Frederikshavn

Kilde: m.kanalfrederikshavn.dk

En række virksomheder som Hydrema, KMD Aalborg og Huset Venture Nordjylland har meldt deres ankomst til et arrangement hos Forsvarets Hovedværksteder på Flådstationen i Frederikshavn mandag 17. juni.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Opdaterede vedtægter for Danmarks Veteraner

Udgivet 10. juni 2019


DANCON træf 2019

Udgivet 12. juni 2019


Fornem gave til Danmarks Veteraner

Udgivet 14. juni 2019


Koncert & grill i Kastellet 5. juli

Udgivet 15. juni 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...