Presseklip for Veteraner, uge 24/2019

Presseklip indsamlet i ugen 10. – 16. juni 2019


Psykiske problemer rammer oftere krigs-veteraner, der har set andre lide

Kilde. dr.dk, 10. juni 2019

Vejsidebomber, selvmordsangreb, skudveksling. Mange af de soldater, der har været udsendt til Afghanistan, har stået i faretruende og potentielt dødbringende kamphandlinger.
Og umiddelbart er det nærliggende at tro, at det oftest er de soldater, der har været i de farlige situationer, som efterfølgende har størst risiko for at udvikle psykiske problemer.


Veteraner møder mandag virksomheder i Frederikshavn

Kilde: m.kanalfrederikshavn.dk

En række virksomheder som Hydrema, KMD Aalborg og Huset Venture Nordjylland har meldt deres ankomst til et arrangement hos Forsvarets Hovedværksteder på Flådstationen i Frederikshavn mandag 17. juni.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Opdaterede vedtægter for Danmarks Veteraner

Udgivet 10. juni 2019


DANCON træf 2019

Udgivet 12. juni 2019


Fornem gave til Danmarks Veteraner

Udgivet 14. juni 2019


Koncert & grill i Kastellet 5. juli

Udgivet 15. juni 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...