Presseklip for Veteraner, uge 24/2021

Presseklip indsamlet i ugen 14. – 20. juni 2021


Krigsveteraner på Strynø giver den nyt liv: Tidligere marinehjemmeværns-fartøj gøres sejlklar

Kilde: Fyns Amts Avis, 15. juni 2021

Anne-Line Ussing og Stuart Press har til Natur Retreat fået doneret et historisk træskib, der nu skal renoveres før sejlads i Det Sydfynske Øhav.


1000 levende slåmaskiner plejer natur og giver PTSD-ramte veteraner en bedre dagligdag

Kilde: nordjyske.dk, 20. juni 2021

Dyrene passer naturen og ejeren passer dyrene med hjælp fra to PTSD-ramte veteraner – det er win-win for alle.


Soldaterveteraner på Folkemødet

Kilde: TV2/Bornholm, 19. juni 2021

De to kammerater Michael og Vagn trodser i folkemødedagene hedebølgen og vandrer op og ned af vejen foran Cirkuspladsen i Allinge for at gøre opmærksom på deres sag.
De to mænd er frivillige for foreningen Veteranstøtten, der har til formål at hjælpe tidligere udsendte soldater, der lider af psykiske efterreaktioner. Det gør de blandt andet ved at sælge diverse merchandise og uddele brochurer på Folkemødet.


Jobannoncer, hvor der søges efter veteraner, personer der ønsker at arbejde med eller for veteraner

(Danmarks Veteraner og Veteranstøtten viderebringer jobannoncer hvis vi finder dem, vi garanterer ikke, at opslåede jobs stadig er ledige.)


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

OIR – IRAK 2015 – 2020

Udgivet 15. juni 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 20. juni 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...