Presseklip for Veteraner, uge 25/2021

Presseklip indsamlet i ugen 21. – 27. juni 2021


Ingen adgang uden gyldigt ID-kort: Ny shelterplads bliver et vigtigt tilflugtssted for veteraner

Kilde: JydskeVestkysten, 23. juni 2021

Normalt er shelters åbne for alle, men det gør sig ikke gældende for den plads, der lørdag åbner i Søgårdlejren. Den ligger nemlig på militært område og er specifikt målrettet veteraner.


Ride4Rehab ruller på de danske veje

Kilde: dif.dk, 23. juni 2021

DIF Soldaterprojekts store cykelløb for skadede soldaterveteraner Ride4Rehab er i gang. Første etape af det 812 kilometer lange cykelevent var på 132 km og gik fra Aalborg til Flyvestation Karup.


Forsvarsministeren afslører skulpturen til ”Årets Veterankommune”

Kilde: Forsvarsministeriet, 25. juni 2021

I dag afsløres resultatet af måneders arbejde af eleverne på Syddansk Erhvervsskole. I samarbejde med lokale, fynske veteraner har eleverne skabt skulpturen til prismodtageren af ”Årets Veterankommune”.


Veteraner krydsede igennem Esbjerg Kommune med borgmester i flokken

Kilde: JyskeVestkysten, 25. juni 2021

Selv om Esbjerg Kommune ikke har nogen kaserne, er der masser af veteraner blandt kommunens borgere. Veteran-eventen Ride4Rehab kørte fredag igennem Esbjerg, og borgmesteren var budt med på turen.


Sandra lægger ører til veteraner og peger på håbet om en lysere fremtid

Kilde: kfums-soldatermission.dk, 25. juni 2021

”Det kræver mod at være i andre menneskers smerter og sorg. Men det kan være noget af det mest helende”. Ordene kommer fra Sandra Vestergård Hultén på KFUM’s Soldaterhjem i Høvelte. 1. marts havde hun første arbejdsdag her, hvor der bor op til 15 veteraner på SoldaterRekreation og i Veteranbo.


Fredericia siger tak den 5. september

Kilde: danmarkc.tv, 25. juni 2021

Igen i år vil Fredericia Byråd sige tak til Fredericias veteraner, der har været udsendt for Danmark af forsvaret, politiet, beredskabet og sundhedssektoren.
”Det er en stor glæde, at byrådet i år får lejlighed til at sige rigtigt tak og anerkende den store uegennyttige indsats vores veteraner yder for Danmark. Jeg glæder mig til at tilbringe nogle gode timer sammen med vores veteraner og deres pårørende”, siger borgmester Steen Wrist.


Kæmpe kongelig overraskelse til veteranerne i Ride4Rehab

Kilde: ritzau.dk, 26. juni 2021

DIF Soldaterprojekts store cykelløb for skadede krigsveteraner Ride4Rehab ramte i dag Sønderjylland. Da der skulle holdes pause på ruten, ventede en fantastisk overraskelse, da Hendes Majestæt Dronningen personligt bød veteranerne velkommen i de smukke rammer på Graasten Slot. Hendes Majestæt Dronning Anne-Marie og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte var ligeledes til stede.


Jobannoncer, hvor der søges efter veteraner, personer der ønsker at arbejde med eller for veteraner

(Danmarks Veteraner og Veteranstøtten viderebringer jobannoncer hvis vi finder dem, vi garanterer ikke, at opslåede jobs stadig er ledige.)


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

En stærk drivkraft flytter fra Vordingborg,

Udgivet 22. juni 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 27. juni 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Kanotur med Friluftsudvalget

Veteranstøtten inviterer igen veteraner med på kanotur. Det er muligt at tage sin kæreste eller ægtefælle og børn med på turen. Det er også muligt for veteraner at tage sine forældre med i stedet for - og det er også helt ok bare at tilmelde sig selv. Tag med på...

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...