Presseklip for Veteraner, uge 25/2017

Presseklip er samlet i ugen 19. – 25. juni 2017


Husk at tilmelde dig Veteran- og Jubilarstævnet i September inden

[wpdevart_countdown text_for_day=”Dage” text_for_hour=”Timer” text_for_minut=”Minutter” text_for_second=”Sekunder” countdown_end_type=”date” end_date=”25-08-2017 22:00″ start_time=”1497855461″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]


Socialdemokraternes ubegavede ‘veteranpolitik’ (Læserbrev)

Kilde: Århus Stiftstidende, 20. juni 2017

Lørdag 17. juni havde en delegation af Socialdemokratiets byrådsmedlemmer i Aarhus (Anette Poulsen, Camilla Fabricius og Peter Udengaard) et læserbrev i denne avis. Læserbrevet omhandlede kommunens indsats på veteranområdet. Det lød på, at Aarhus kommune skal have en “samlet veteranpolitik” – og at Venstres forslag om etableringen af en veterankoordinator ikke er nok til at løse dén problemstilling. På overfladen lyder det utroligt sympatisk, men hvis man går det efter i sømmene, er det både himmelråbende uvidende og kynisk.


PRM / Teater Solaris vil skabe varige forandringer i samfundet

Kilde: lokaleyes.dk, 20. juni 2017
Forestillingen CELLEN skal gøre en forskel for PTSD-ramte veteraner
Teater Solaris ønsker at tage et ansvar for at teatret bliver relevant for befolkningen, og at der skabes nye rammer og formater for teatermødet, hvor der er plads til fordybelse, mod og humanisme. Teaterdirektør Josef W. Nielsen udtaler om dette års stykke:

Vi går denne gang helt tæt på den højaktuelle debat om terror, dansk krigsdeltagelse og tortur – og efterspillet af dette, der ofte mærker alle involverede for livet, og som vi som samfund, hvor smertefuldt det end må føles, derfor er nødt til at forholde os til”.


Ny koordinator for socialt udsatte og veteraner

Kilde: Ringsted netavis, 21. juni 2017

Ringsted Kommune har ansat Celinda Helstrup som koordinator for socialt udsatte og veteraner. Hun skal hjælpe disse grupper af borgere med hjælp til at navigere i den kommunale organisation.

Byrådet har bevilget de nødvendige midler til den nye ansættelse. Celinda Helstrups opgave vil være at hjælpe borgere, som har komplicerede sager, eller som har flere typer af sager i kommunen, og som har svært ved at navigere i mødet med kommunens medarbejdere.


Rasmus om ny app mod PTSD: Den hjælper mig med at slappe af 

Kilde: TV2 ostjylland, 24. juni 2017

En ny app udviklet i Aarhus skal hjælpe PTSD-ramte med at komme igennem de hårde perioder. Særligt veteraner er i fokus.


“Vidste du, at Hillerød har fået en veteranpolitik?”

Kilde: Hillerødposten, 25. juni 2017

Venstre er glade for, at vi Hillerød er lykkedes med at få formuleret en veteranpolitik.
Politikken skal give veteraner og pårørende indblik i, hvordan Hillerød Kommune og andre aktører understøtter veteranerne i forhold til fx beskæftigelse, uddannelse, familieliv og genoptræning. Som et led i at udmønte politikken er der udpeget en veterankoordinator, der har til huse på rådhuset.


 Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt søndag aften, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...

Danmarks Veteraners medlemsmagasin er klar

I denne udgave af magasinet kan du læse om de mange flagdagsmarkeringer, der har været rundt om i landet, noget om at søvn, efterskoleelevernes march for Danmarks Veteraner og meget, meget mere. De af jer, der har bestilt magasin i fysisk form vil snarest muligt...

Bushcraft smedearbejde

Veteranstøttens friluftsudvalg inviteret på kursus i smedearbejde Bushcraft smedearbejde Har du lyst til at deltage på et smedekursus hvor du kan lave dit eget friluftsgrej m.m. er her et godt tilbud til dig. Indhold Skærende værktøj, vikingegrej, smykker af jern mm....