Presseklip for Veteraner, uge 26/2020

Presseklip indsamlet i ugen 22. – 28. juni 2020


Veteraner skal hjælpe sårbare unge (VIDEO)

Kilde: TV2Fyn, 22. juni 2020


Gå Gennem Ild & Vand med Danmarks udsendte

Kilde: Veterancentret, 22. juni 2020

17. august starter Gennem Ild & Vand sin Danmarkstour 2020. Gennem Ild & Vand er en mobil formidlingsudstilling, der handler om danske udsendte soldater, sundheds- og beredskabsfolk samt politi siden 1948.


Nyt Informationscenter om Danmarks udsendte

Kilde: Forsvarsministeriet, 22. juni 2020

I dag åbner et nyt Informationscenter om Danmarks udsendte i Kastellet i København. Centret skal udbrede kendskabet til Danmarks internationale indsats siden 1948 og de mange tusind danskere, der har været udsendt siden da.


Veteraner, Arktis og kritisk infrastruktur står på dagsordenen i andet halvår

Kide: altinget.dk, 25. juni 2020

Når forsvarsministeren, forsvarsordførerne og de øvrige politikere kommer tilbage fra sommerferie i august, så vil de starte andet halvår af dette særlige ”corona-år” med at se på indsatsen for de danske veteraner.


 

Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Flere nye arrangementer lagt op på Veteranportalen

Udgivet 23. juni 2020


ZBC Vordingborgs Veteranprogram

Udgivet 24. juni 2020


Mission Update uge 26 2020

Udgivet 25. juni 2020


FN’s 75 år markeres med stor parade

Udgivet 26. juni 2020


Arrangementer for Veteraner i næste uge

Udgivet 28. juni 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...