Presseklip for Veteraner, uge 26/2021

Presseklip indsamlet i ugen 28. juni – 4. juli 2021


Esbjerg vil være Danmarks bedste kommune for veteraner

Kilde: ritzau.dk, 1. juli 2021

Med nyansat veterankoordinator og samarbejde der rækker ud over kommunens grænser, går Esbjerg Kommune benhårdt efter at blive den kommune, der tager sig allerbedst af mennesker, der tidligere har været udsendt for Danmark.


Veteranområdet: Vi kan og skal gøre det bedre

Kilde: Hedensted Avis, 29. juni 2021

Læserbrev: Som gammel veteran og byrådskandidat må jeg konstatere, at vi stadig halter en del bagefter på veteranområdet flere steder i kongeriget, bl.a. i Hedensted Kommune.


Krigsveteraner slutter cykeleventyr med Tour-rute og rådhuspandekager

Kilde: dif.dk, 30. juni 2021

De begyndte i Aalborg den 23.6 og rammer Rådhuspladsen i København den 1. juli kl. 12.30.
En stor gruppe på 47 sårede krigsveteraner med følge fra Ride4Rehab, der er en del af det succesrige DIF Soldaterprojekt, har tilbragt de sidste ni dage på de danske landeveje for at bevise over for sig selv og omverdenen, at idræt og fællesskab kan være meget vigtige redskaber i rehabiliteringen af fysisk og psykisk sårede veteraner.


Ride4Rehab cykler videre i fremtiden

Kilde: ritzau.dk, 1. juli 2021

De sårede krigsveteraner fra DIF Soldaterprojekt og Ride4Rehab sluttede i dag deres cykeleventyr med rådhuspandekager og den gode nyhed om, at Ride4Rehab også afvikles i 2023 og 2025.


Veteraner i Dragør

Kilde: Dragør Kommune, 2. juli 2021

I samarbejde med Lokalprojektgruppen “Et Forsvarligt Dragør” inviterer Dragør Kommune veteraner til at komme med input til en fremtidig veteranpolitik.

Siden 5. september 2009 har Danmark hvert år hyldet sine veteraner. I Dragør har vi været med næsten lige så længe, fordi vi som kommune ønsker at spille en vigtig rolle i den danske veteranindsats.
Selvom langt de fleste veteraner vender styrket hjem fra en udsendelse og er en gevinst for arbejdsmarkedet og lokalsamfundet – så er der også veteraner, som har brug for hjælp, enten umiddelbart efter en udsendelse eller senere i livet. Her er den kommunale støtte af afgørende vigtighed for de skadede veteraner og deres familier.


Jobannoncer, hvor der søges efter veteraner, personer der ønsker at arbejde med eller for veteraner

(Danmarks Veteraner og Veteranstøtten viderebringer jobannoncer hvis vi finder dem, vi garanterer ikke, at opslåede jobs stadig er ledige.)


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Udstilling om Jutlandia missionen gen-indviet

Udgivet 2. juli 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 4. juli 2021


Veteranstøttens familiedag i Fårup sommerland lørdag den 3. juli 2021

Udgivet 4. juli 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...