Presseklip for Veteraner, uge 27/2019

Presseklip indsamlet i ugen 1. – 7. juli 2019


Soldaterveteraner inviteres på familiecamp i naturen

Kilde: Localeyes, dk, 2. juli 2019

Friluftswellness, bagning over bål og klatring. Programmet spænder vidt, når DIF og Det Danske Spejderkorps inviterer skadede veteraner og deres familier på en uges camp i naturen.


Mirakelkur mod PTSD testes i USA – danske veteraner må vente

Kilde: OLFI, 4. juli 2019

En ny behandling for PTSD-relaterede symptomer testes netop nu med opsigtsvækkende succes på amerikanske veteraner. Behandlingen består af en bedøvende indsprøjtning i nakken og lindrer angiveligt både depression, angst og søvnløshed. Trods den store succes er behandlingen dog ikke umiddelbart på vej til Danmark, oplyser Veterancentret.


Krigsveteraner på pilgrimsvandring: ‘Sådan en tur giver mig ro i flere måneder i sind og krop’

Kilde: dr.dk, 4. juli 2019

Et par store vabler vidner om, at fødderne allerede har gået en del kilometer. Men humøret er højt hos 13 veteraner, som er på pilgrimsvandring fra Jelling til Viborg. En tur på omkring 125 kilometer.


Debataften giver ny eftertanke inden 5. og 6. juli: 50 mødte frem

Kilde: Vejle Amts Folkeblad, 4. juli 2010

Hvad drev den menige i kamp i Treårskrigen for 170 år siden, og hvad får danske soldater til at melde sig til internationale missioner i dag? Nyt initiativ i Det Bruunske Pakhus torsdag forsøgte at trække tråde.


Mindelunden ved Rindsholm Kro overtages af fond

KIlde: TV MidtVest, 4. juli 2019

Klip fra TV.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Weekendtur for veteraner og pårørende på MC i Frøslev/Schleswig

Udgivet 2. juli 2019


5. juli og to måneder til Flagdagens 10-års jubilæum

Udgivet 5. juli 2019


Nyhedsbrev nr. 3 fra Veteranprojekt Grønland 2

Udgivet 7. juli 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...