Presseklip for Veteraner, uge 27/2019

Presseklip indsamlet i ugen 1. – 7. juli 2019


Soldaterveteraner inviteres på familiecamp i naturen

Kilde: Localeyes, dk, 2. juli 2019

Friluftswellness, bagning over bål og klatring. Programmet spænder vidt, når DIF og Det Danske Spejderkorps inviterer skadede veteraner og deres familier på en uges camp i naturen.


Mirakelkur mod PTSD testes i USA – danske veteraner må vente

Kilde: OLFI, 4. juli 2019

En ny behandling for PTSD-relaterede symptomer testes netop nu med opsigtsvækkende succes på amerikanske veteraner. Behandlingen består af en bedøvende indsprøjtning i nakken og lindrer angiveligt både depression, angst og søvnløshed. Trods den store succes er behandlingen dog ikke umiddelbart på vej til Danmark, oplyser Veterancentret.


Krigsveteraner på pilgrimsvandring: ‘Sådan en tur giver mig ro i flere måneder i sind og krop’

Kilde: dr.dk, 4. juli 2019

Et par store vabler vidner om, at fødderne allerede har gået en del kilometer. Men humøret er højt hos 13 veteraner, som er på pilgrimsvandring fra Jelling til Viborg. En tur på omkring 125 kilometer.


Debataften giver ny eftertanke inden 5. og 6. juli: 50 mødte frem

Kilde: Vejle Amts Folkeblad, 4. juli 2010

Hvad drev den menige i kamp i Treårskrigen for 170 år siden, og hvad får danske soldater til at melde sig til internationale missioner i dag? Nyt initiativ i Det Bruunske Pakhus torsdag forsøgte at trække tråde.


Mindelunden ved Rindsholm Kro overtages af fond

KIlde: TV MidtVest, 4. juli 2019

Klip fra TV.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Weekendtur for veteraner og pårørende på MC i Frøslev/Schleswig

Udgivet 2. juli 2019


5. juli og to måneder til Flagdagens 10-års jubilæum

Udgivet 5. juli 2019


Nyhedsbrev nr. 3 fra Veteranprojekt Grønland 2

Udgivet 7. juli 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...