Presseklip for Veteraner, uge 27/2020

Presseklip indsamlet i ugen 29. juni – 5. juli 2020


Skadede soldaterveteraner inviteres på familiecamp

Kilde. dif.dk, 1. juli 2020

I uge 28 inviteres skadede veteraner og deres familier ud i naturen, når DIF Soldaterprojekt og Solaris Gruppen fra Det Danske Spejderkorps afholder familiecamp med idræts- og friluftsaktiviteter for børn, unge og voksne.


Minister vil have mere støtte til de hårdest ramte krigsveteraner

Kilde: Kristeligt Dagblad, 2. juli 2020

Vores veteranindsats er blevet styrket de seneste år. Mange professionelle og frivillige yder en virkelig flot indsats. Men vi er stadig ikke gode nok til at forstå og hjælpe de hårdest ramte veteraner.


25 år efter Srebrenica-massakren: Bosniens ambassadør hylder danske Balkan-veteraner

Kilde: ugeavisen.dk

Bosnien-Hercegovinas ambassadør Emir Poljo vil sætte danske veteraner i fokus i forbindelse med landets nationaldag, og igangsætter en støttekampagne for de danske veteranhjem. Det afslører ambassadøren overfor KøbenhavnLIV.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Mission Update nr. 27 2020

Udgivet 1. juli 2020


Arrangementer for Veteraner i næste uge

Udgivet 5. juli 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...

Store Legedag i Madsby Legepark i Fredericia

Danmarks Veteraner & Veteranstøtten og Familienetværket inviterer til oplevelse- og legedag i Madsby Legepark Fredericia                   Sted: Lumbyesvej 45, 7000 Fredericia Tid: Lørdag den 20. april 2024 kl. 09.00 – 18.00 Veteraner/veteraner med ægtefælle,...