Presseklip for Veteraner, uge 27/2020

Presseklip indsamlet i ugen 29. juni – 5. juli 2020


Skadede soldaterveteraner inviteres på familiecamp

Kilde. dif.dk, 1. juli 2020

I uge 28 inviteres skadede veteraner og deres familier ud i naturen, når DIF Soldaterprojekt og Solaris Gruppen fra Det Danske Spejderkorps afholder familiecamp med idræts- og friluftsaktiviteter for børn, unge og voksne.


Minister vil have mere støtte til de hårdest ramte krigsveteraner

Kilde: Kristeligt Dagblad, 2. juli 2020

Vores veteranindsats er blevet styrket de seneste år. Mange professionelle og frivillige yder en virkelig flot indsats. Men vi er stadig ikke gode nok til at forstå og hjælpe de hårdest ramte veteraner.


25 år efter Srebrenica-massakren: Bosniens ambassadør hylder danske Balkan-veteraner

Kilde: ugeavisen.dk

Bosnien-Hercegovinas ambassadør Emir Poljo vil sætte danske veteraner i fokus i forbindelse med landets nationaldag, og igangsætter en støttekampagne for de danske veteranhjem. Det afslører ambassadøren overfor KøbenhavnLIV.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Mission Update nr. 27 2020

Udgivet 1. juli 2020


Arrangementer for Veteraner i næste uge

Udgivet 5. juli 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Invitation til FN dag i Kastellet

Danmarks Veteraner og Veteranstøtten inviterer til markering af FN-dagen i Kastellet tirsdag den 24. oktober 2023 - en dag til ære for og anerkendelse af danske veteraner og deres pårørende. I år vil paraden særlig adressere hospitalsskibet M/S ”Jutlandias” hjemkomst...

På motorcykel til Sveriges østlige forpost

Nordic Veteran MC Tour 2023 var arrangeret af det svenske veteranforbund i september og gik til Gotland. Danmarks Veteraners MC Klub var med.  Gotland bærer på en fantastisk historisk arv, og på grund af krigen i Ukraine og spændingerne mellem NATO og Rusland, er øen...

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...