Presseklip for Veteraner, uge 27/2020

Presseklip indsamlet i ugen 29. juni – 5. juli 2020


Skadede soldaterveteraner inviteres på familiecamp

Kilde. dif.dk, 1. juli 2020

I uge 28 inviteres skadede veteraner og deres familier ud i naturen, når DIF Soldaterprojekt og Solaris Gruppen fra Det Danske Spejderkorps afholder familiecamp med idræts- og friluftsaktiviteter for børn, unge og voksne.


Minister vil have mere støtte til de hårdest ramte krigsveteraner

Kilde: Kristeligt Dagblad, 2. juli 2020

Vores veteranindsats er blevet styrket de seneste år. Mange professionelle og frivillige yder en virkelig flot indsats. Men vi er stadig ikke gode nok til at forstå og hjælpe de hårdest ramte veteraner.


25 år efter Srebrenica-massakren: Bosniens ambassadør hylder danske Balkan-veteraner

Kilde: ugeavisen.dk

Bosnien-Hercegovinas ambassadør Emir Poljo vil sætte danske veteraner i fokus i forbindelse med landets nationaldag, og igangsætter en støttekampagne for de danske veteranhjem. Det afslører ambassadøren overfor KøbenhavnLIV.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Mission Update nr. 27 2020

Udgivet 1. juli 2020


Arrangementer for Veteraner i næste uge

Udgivet 5. juli 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...