Presseklip for Veteraner, uge 27/2021

Presseklip indsamlet i ugen 5. – 11. juli 2021

Helsingørs krigsveteraner bliver naboer til ambulancer og brandbiler: – Vi vil gerne hjælpe beredskabet

Kilde: Helsingør Dagblad 5. juli 2021

Selvom de fleste af Helsingørs veteraner er ramt af krigens rædsel, flytter de ind ved siden af Helsingør Beredskab på Klostermosevej. Ud over at fylde de snart tomme lokaler, vil de gerne stå til rådighed, hvis beredskabet skulle mangle frivillige.


Flagdag fejres 5. september

Kilde: frederikssund.dk, 9. juli 2021

Frederikssund Kommune markerer igen i år den nationale flagdag for Danmarks udsendte og veteraner.
I 2021 falder 5. september på en søndag.
Programmet er endnu ikke endeligt fastlagt, men arrangementet forventes at starte omkring kl. 11 på Torvet foran Frederikssund Rådhus.


Køb billetter til Engage

Kilde: ticketmaster.dk, 9. juli 2021


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Donation af billetter til Opera Hedeland

Udgivet 6. juli 2021


Familietur til Sommerland Sjælland

Udgivet 7. juli 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 11. juli 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...