Presseklip for Veteraner, uge 27/2021

Presseklip indsamlet i ugen 5. – 11. juli 2021

Helsingørs krigsveteraner bliver naboer til ambulancer og brandbiler: – Vi vil gerne hjælpe beredskabet

Kilde: Helsingør Dagblad 5. juli 2021

Selvom de fleste af Helsingørs veteraner er ramt af krigens rædsel, flytter de ind ved siden af Helsingør Beredskab på Klostermosevej. Ud over at fylde de snart tomme lokaler, vil de gerne stå til rådighed, hvis beredskabet skulle mangle frivillige.


Flagdag fejres 5. september

Kilde: frederikssund.dk, 9. juli 2021

Frederikssund Kommune markerer igen i år den nationale flagdag for Danmarks udsendte og veteraner.
I 2021 falder 5. september på en søndag.
Programmet er endnu ikke endeligt fastlagt, men arrangementet forventes at starte omkring kl. 11 på Torvet foran Frederikssund Rådhus.


Køb billetter til Engage

Kilde: ticketmaster.dk, 9. juli 2021


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Donation af billetter til Opera Hedeland

Udgivet 6. juli 2021


Familietur til Sommerland Sjælland

Udgivet 7. juli 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 11. juli 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...