Presseklip for Veteraner, uge 27/2021

Presseklip indsamlet i ugen 5. – 11. juli 2021

Helsingørs krigsveteraner bliver naboer til ambulancer og brandbiler: – Vi vil gerne hjælpe beredskabet

Kilde: Helsingør Dagblad 5. juli 2021

Selvom de fleste af Helsingørs veteraner er ramt af krigens rædsel, flytter de ind ved siden af Helsingør Beredskab på Klostermosevej. Ud over at fylde de snart tomme lokaler, vil de gerne stå til rådighed, hvis beredskabet skulle mangle frivillige.


Flagdag fejres 5. september

Kilde: frederikssund.dk, 9. juli 2021

Frederikssund Kommune markerer igen i år den nationale flagdag for Danmarks udsendte og veteraner.
I 2021 falder 5. september på en søndag.
Programmet er endnu ikke endeligt fastlagt, men arrangementet forventes at starte omkring kl. 11 på Torvet foran Frederikssund Rådhus.


Køb billetter til Engage

Kilde: ticketmaster.dk, 9. juli 2021


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Donation af billetter til Opera Hedeland

Udgivet 6. juli 2021


Familietur til Sommerland Sjælland

Udgivet 7. juli 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 11. juli 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...