Presseklip for Veteraner, uge 27/2017

Presseklip indsamlet i ugen 3. – 9. juli 2017


[wpdevart_countdown text_for_day=”Dage” text_for_hour=”Timer” text_for_minut=”Minutter” text_for_second=”Sekunder” countdown_end_type=”date” end_date=”25-08-2017 22:00″ start_time=”1499620376″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]


Fredericia siger tak for indsatsen til veteraner

Kilde: Fredericiaavisen.dk, 3. juli 2017

Fredericia Byråd sender i disse dage invitationer ud via E-post til alle byens veteraner og deres familier og indbyder til en hyggelig og uformel dag.


Legater til pårørende

Kilde: Soldaterlegatet, 3. juli 2017

Pårørende til fysisk eller psykisk skadede veteraner kan nu blive indstillet til et legat hos Soldaterlegatet. Civilstyrelsen har efter en god dialog med Soldaterlegatet imødekommet fondens ønske om også at kunne yde støtte til pårørende blevet imødekommet.


Skal veteranindsatsen justeres?

Folk & Sikkerhed, 3. juli 2017

I Politiken d.d. kan man læse at der fra flere sider efterspørges en større gennemgang af veteranindsatsen, således at man sikrer sig, at veteranindsatsen kommer vores veteraner bedst muligt til gavn.

“Mangel på koordination betyder, at der ikke er styr på, om de penge der bruges på at hjælpe landets krigsveteraner bruges på de ting, som de rent faktisk efterspørger.”


Administrativ medarbejder til Veterancentrets Drift- og Støtteelement

Kilde: Job i Staten, 3. juli 2017

Er du skarp til detaljer, besidder gode grafiske evner, og kan du samtidig yde god service? Så vil vi se frem til din ansøgning til denne overassistentstilling.


Veterankoordinator til Jobcenter Aarhus

Kilde: Aarhus kommune, 6. juli 2017

Om jobbet Veterankoordinator
Aarhus Byråd ønsker at styrke indsatsen for krigsveteraner. Byrådet har derfor besluttet at ansætte en veterankoordinator i Jobcenter Aarhus.


Mange veteraner søger hjælp i idrætten

Kilde: dif.dk, 7. juli 2017

Idrætstilbud målrettet psykisk skadede veteraner rives i øjeblikket ned fra hylderne. Siden DIF Soldaterprojekt per 1. januar 2017 udvidede veteranindsatsen til både at omfatte fysisk og psykisk skadede veteraner, har DIF Soldaterprojekt oplevet en markant vækst i antallet af henvendelser.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt søndag aften, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...