Presseklip for Veteraner, uge 27/2017

Presseklip indsamlet i ugen 3. – 9. juli 2017


[wpdevart_countdown text_for_day=”Dage” text_for_hour=”Timer” text_for_minut=”Minutter” text_for_second=”Sekunder” countdown_end_type=”date” end_date=”25-08-2017 22:00″ start_time=”1499620376″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]


Fredericia siger tak for indsatsen til veteraner

Kilde: Fredericiaavisen.dk, 3. juli 2017

Fredericia Byråd sender i disse dage invitationer ud via E-post til alle byens veteraner og deres familier og indbyder til en hyggelig og uformel dag.


Legater til pårørende

Kilde: Soldaterlegatet, 3. juli 2017

Pårørende til fysisk eller psykisk skadede veteraner kan nu blive indstillet til et legat hos Soldaterlegatet. Civilstyrelsen har efter en god dialog med Soldaterlegatet imødekommet fondens ønske om også at kunne yde støtte til pårørende blevet imødekommet.


Skal veteranindsatsen justeres?

Folk & Sikkerhed, 3. juli 2017

I Politiken d.d. kan man læse at der fra flere sider efterspørges en større gennemgang af veteranindsatsen, således at man sikrer sig, at veteranindsatsen kommer vores veteraner bedst muligt til gavn.

“Mangel på koordination betyder, at der ikke er styr på, om de penge der bruges på at hjælpe landets krigsveteraner bruges på de ting, som de rent faktisk efterspørger.”


Administrativ medarbejder til Veterancentrets Drift- og Støtteelement

Kilde: Job i Staten, 3. juli 2017

Er du skarp til detaljer, besidder gode grafiske evner, og kan du samtidig yde god service? Så vil vi se frem til din ansøgning til denne overassistentstilling.


Veterankoordinator til Jobcenter Aarhus

Kilde: Aarhus kommune, 6. juli 2017

Om jobbet Veterankoordinator
Aarhus Byråd ønsker at styrke indsatsen for krigsveteraner. Byrådet har derfor besluttet at ansætte en veterankoordinator i Jobcenter Aarhus.


Mange veteraner søger hjælp i idrætten

Kilde: dif.dk, 7. juli 2017

Idrætstilbud målrettet psykisk skadede veteraner rives i øjeblikket ned fra hylderne. Siden DIF Soldaterprojekt per 1. januar 2017 udvidede veteranindsatsen til både at omfatte fysisk og psykisk skadede veteraner, har DIF Soldaterprojekt oplevet en markant vækst i antallet af henvendelser.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt søndag aften, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...