Presseklip for Veteraner, uge 28/2017

Presseklip samlet i perioden 10. – 16. juli 2017


Husk tilmelding til Veteran- og Jubilartræf i Holstebro, se programmet og tilmeld dig HER

Chef for Forsvarets Veterancenter (Jobannonce)

Kilde: forsvaret.dk, 10. juli 2017

Er du optaget af at få organisationer og mennesker til at yde deres bedste, og kunne du tænke dig at praktisere dette ved at stå i spidsen for Forsvarets veteranindsats? Som chef for Forsvarets Veterancenter bliver du ansvarlig for at sikre et højt fagligt niveau og udvikling af et område, der har stor bevågenhed og høj prioritet.


Højskole bliver kulisse om dag med veteransagen

Kilde: JydskeVestkysten, 13. juli 2017

Veteraner, meningsdannere og politikere er med, når der lørdag den 19. august holdes et tværpolitisk arrangement omkring veteransagen. Liberal Alliance i Vejen Kommune har taget initiativet, hvor der også er ministerbesøg.


Forsvarsministeren mødtes med den amerikanske veteranminister

Kilde: Forsvarsministeriet, 13. juli 2017

Erfaringsudveksling på veteranområdet var på dagsordenen, da forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen mødtes med US Secretary of Veterans Affairs, Dr. David Shulkin.


Konsulent til DIF-soldaterprojekt for skadede veteraner (Jobannonce)

Kilde: Jobindex, 13. juli 2017

Vil du med på DIFs hold, der skal sikre at de danske veteraner, som oplever fysiske og psykiske mén efter deres deltagelse i internationale konflikter, kan få en bedre hverdag gennem inklusion i idrætten og det frivillige foreningsliv.


Kampen for heltenes eftermæle

Kilde: Berlingske, 15. juli 2017

I Danmark kan vi mange ting. Vi er verdensmestre i ”hygge”, hele verdenen kigger til Danmark for at lære om, hvordan man bygger et samfund, hvordan man cykler, hvordan man skaber børnehaver, og listen er legio, for vi har skabt et fremragende samfund – som vi med rette kan være stolte af.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt søndag aften, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...