Presseklip for Veteraner, uge 29/2017

Presseklip for Veteraner er samlet i ugen 17. – 23. juli 2017


Husk at tilmelde dig Veteran- og Jubilarstævnet


Socialrådgiver til Veterancentret i Slagelse (Jobannonce)

Kilde: Jobindex, 19. juli 2017

Forsvarets Veterancenter har brug for dine stærke rådgiverkompetencer indenfor bl.a. arbejdsskader, sygedagpenge samt børne- og familiearbejde i indsatsen for vores veteraner og deres pårørende i Region Sjælland. Dit tjenestested vil være på Gardehusarkasernen ved Slagelse. Du vil have tæt faglig sparring med både dine to socialrådgiverkollegaer samt fem andre fagpersoner, der er lokaliseret i Slagelse.


Socialrådgiver til Veterancentret i Holstebro (Jobannonce)

Kilde: Jobindex, 19. juli 2017

Forsvarets Veterancenter har brug for dine stærke rådgiverkompetencer inden for bl.a. arbejdsskader, sygedagpenge samt børne- og familiearbejde i indsatsen for vores veteraner og deres pårørende i Region Midtjylland. Dit tjenestested vil være på Dragonkasernen i Holstebro, hvor der udover dig er 9 andre fagpersoner, hvoraf fire af dem er socialrådgivere.


Stort veteranarrangement i Rødding

Kilde: ugeavisen.dk, 19. juli 2017

Efter sommerferien kommer veteransagen for alvor i fokus. Den 19. august samles meningsdannere, veteraner og politikere fra hele Region Syd på Rødding Højskole til et tværpolitisk arrangement, hvor blandt andre præsidenten for World Veterans Federation.


En helt bestemt dato har stor økonomisk konsekvens for krigsveteraner

Kilde: Politiken, 20. juli 2017

Personer, der var udsendt før 1996, har ikke ret til samme ydelser som folk, der var af sted senere. Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet åbner for at ændre reglerne i det kommende forsvarsforlig.


 Administrativ medarbejder til Veterancentrets Drift- og Støtteelement (Jobannonce)

Kilde: Job-i-staten.dk, 20. juli 2017

Er du skarp til detaljer, besidder gode grafiske evner, og kan du samtidig yde god service? Så vil vi se frem til din ansøgning til denne overassistentstilling.


Partier kritiseres for at lade tolke i stikken

Kilde: dr.dk, 22. juli 2017

Under valgkampen i juni 2015 skortede det ikke på politiske tilkendegivelser om justeringer af den aftale, der skal sikre, at ingen tolke, der har hjulpet de danske styrker i Afghanistan, lades i stikken.
Kun få uger før havde en række danske veteraner i et åbent brev til Folketinget kritiseret tolkeaftalen og kaldt den for “et uværdigt og moralsk forkasteligt” dokument.


Tidligere Afghanistan-kaptajn: Tolkene er reelt truede

Kilde: dr.dk, 22. juli 2017

Tolkene har blødt, svedt og kæmpet med os, lyder det fra tidligere udsendt, der på linje med oppositionen beskylder omstridt tolkeaftale for at være utilstrækkelig.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...