Presseklip for Veteraner, uge 29/2017

Presseklip for Veteraner er samlet i ugen 17. – 23. juli 2017


Husk at tilmelde dig Veteran- og Jubilarstævnet


Socialrådgiver til Veterancentret i Slagelse (Jobannonce)

Kilde: Jobindex, 19. juli 2017

Forsvarets Veterancenter har brug for dine stærke rådgiverkompetencer indenfor bl.a. arbejdsskader, sygedagpenge samt børne- og familiearbejde i indsatsen for vores veteraner og deres pårørende i Region Sjælland. Dit tjenestested vil være på Gardehusarkasernen ved Slagelse. Du vil have tæt faglig sparring med både dine to socialrådgiverkollegaer samt fem andre fagpersoner, der er lokaliseret i Slagelse.


Socialrådgiver til Veterancentret i Holstebro (Jobannonce)

Kilde: Jobindex, 19. juli 2017

Forsvarets Veterancenter har brug for dine stærke rådgiverkompetencer inden for bl.a. arbejdsskader, sygedagpenge samt børne- og familiearbejde i indsatsen for vores veteraner og deres pårørende i Region Midtjylland. Dit tjenestested vil være på Dragonkasernen i Holstebro, hvor der udover dig er 9 andre fagpersoner, hvoraf fire af dem er socialrådgivere.


Stort veteranarrangement i Rødding

Kilde: ugeavisen.dk, 19. juli 2017

Efter sommerferien kommer veteransagen for alvor i fokus. Den 19. august samles meningsdannere, veteraner og politikere fra hele Region Syd på Rødding Højskole til et tværpolitisk arrangement, hvor blandt andre præsidenten for World Veterans Federation.


En helt bestemt dato har stor økonomisk konsekvens for krigsveteraner

Kilde: Politiken, 20. juli 2017

Personer, der var udsendt før 1996, har ikke ret til samme ydelser som folk, der var af sted senere. Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet åbner for at ændre reglerne i det kommende forsvarsforlig.


 Administrativ medarbejder til Veterancentrets Drift- og Støtteelement (Jobannonce)

Kilde: Job-i-staten.dk, 20. juli 2017

Er du skarp til detaljer, besidder gode grafiske evner, og kan du samtidig yde god service? Så vil vi se frem til din ansøgning til denne overassistentstilling.


Partier kritiseres for at lade tolke i stikken

Kilde: dr.dk, 22. juli 2017

Under valgkampen i juni 2015 skortede det ikke på politiske tilkendegivelser om justeringer af den aftale, der skal sikre, at ingen tolke, der har hjulpet de danske styrker i Afghanistan, lades i stikken.
Kun få uger før havde en række danske veteraner i et åbent brev til Folketinget kritiseret tolkeaftalen og kaldt den for “et uværdigt og moralsk forkasteligt” dokument.


Tidligere Afghanistan-kaptajn: Tolkene er reelt truede

Kilde: dr.dk, 22. juli 2017

Tolkene har blødt, svedt og kæmpet med os, lyder det fra tidligere udsendt, der på linje med oppositionen beskylder omstridt tolkeaftale for at være utilstrækkelig.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...