Presseklip for Veteraner, uge 30/2019

Presseklip indsamlet i ugen 22. – 28. juli 2019


Skadede veteraner øver sig i at slappe af 

Kilde: Veterancenteret, 23. juli 2019

Veterancentret undersøger, hvordan kropsterapi kan gavne traumebehandlingen af veteraner med PTSD.


Jespers drøm hjælper veteraner: Havgus og saltvand giver ro i sindene

Kilde: OLFI.dk, 23. juli 2019

Jesper Steenberg Larsen havde aldrig sejlet og kendte ikke forskel på styrbord og bagbord. Alligevel investerede han pengene fra en arbejdsskadeerstatning pga. to udsendelser til Afghanistan i en sejlbåd. S/Y Veteranen hjælper veteraner af alle slags og oplever i dag stor opbakning – ikke mindst fra Søværnet.


Veteranbørn får medaljer sat på brystet

Kilde: TVS, 26. juli 2019

Det er ikke kun soldaten, der nogle gange betaler en høj pris ved at være udstationeret i nogle af verdens krigszoner. Også deres familier er ramt af situationen.


Veteran: Jeg har ikke sat liv på spil i Afghanistan, for at min indsats skal bruges som argument for at spare på Forsvaret

Kilde: Berlingske, 28. juli 2019

»Danmark er med, hvor det gælder, og hvor det er farligt,« gentager den nye forsvarsminister, Tine Bramsen (S), 18. juli på TV2 News. Et slidt argument blandt politikere, herunder Lars Løkke Rasmussen, for ikke at opfylde aftalen med NATO om betaling af to pct. af BNP til  forsvarsudgifterne.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


National fejring af Flagdagen 2019

Udgivet 23. juli 2019


Veteran – familie – hyggedag på Middelaldercentret ved Nykøbing Falster

Udgivet 25. juli 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.