Presseklip for Veteraner, uge 30/2020

Presseklip indsamlet i ugen 20. – 26. juli 2020


Sommerlejr for tidligere soldater: Corona-krisen er ekstra svær for hårdt ramte veteranfamilier

Kilde: TV Syd, 23. juli 2020

Fred og ro. Masser af fred og ro. Det er et af de største behov hos mange PTSD-ramte.
Her er der en hel anden ro end derhjemme, selv om der er gang i børnene her. Vi kan sætte os ud i klitterne, hvis vi har brug for det, og man ved, at det accepterer de andre og holder måske lige øje med en også, siger veteran fra krigen i Bosnien, Martin Nilsson.


Annoncer

Veteranmedarbejder søges til KFUM’s soldaterhjem i Høvelte

Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Sommersjov i Sommerland Sjælland

Udgivet 20. juli 2020


Mission Update uge 30 – 2020

Udgivet 22. juli 2020


Oplevelsesdag/familietur i Djurs Sommerland (fuldt optaget)

Udgivet 22. juli 2020


Gæst nr. 10.000 i FN Museet

Udgivet 25. juli 2020


Arrangementer for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 26. juli 2020


H.K.H. Prins Joachim indlagt i Frankrig

Udgivet 26. juli 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...