Presseklip for Veteraner, uge 30/2020

Presseklip indsamlet i ugen 20. – 26. juli 2020


Sommerlejr for tidligere soldater: Corona-krisen er ekstra svær for hårdt ramte veteranfamilier

Kilde: TV Syd, 23. juli 2020

Fred og ro. Masser af fred og ro. Det er et af de største behov hos mange PTSD-ramte.
Her er der en hel anden ro end derhjemme, selv om der er gang i børnene her. Vi kan sætte os ud i klitterne, hvis vi har brug for det, og man ved, at det accepterer de andre og holder måske lige øje med en også, siger veteran fra krigen i Bosnien, Martin Nilsson.


Annoncer

Veteranmedarbejder søges til KFUM’s soldaterhjem i Høvelte

Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Sommersjov i Sommerland Sjælland

Udgivet 20. juli 2020


Mission Update uge 30 – 2020

Udgivet 22. juli 2020


Oplevelsesdag/familietur i Djurs Sommerland (fuldt optaget)

Udgivet 22. juli 2020


Gæst nr. 10.000 i FN Museet

Udgivet 25. juli 2020


Arrangementer for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 26. juli 2020


H.K.H. Prins Joachim indlagt i Frankrig

Udgivet 26. juli 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...