Presseklip for Veteraner, uge 30/2021

Presseklip indsamlet i ugen 26. juli – 1. august 2021

Veterancamp gav Benjamin fornyet selvværd: – Før gemte jeg mig

Kilde: TV2 Fyn, 30. juli 2021

I dag blev der sagt farvel og på gensyn, da veteranbørnenes sommerlejr blev afsluttet efter en uge i Svendborg. Veterancampen afholdes hvert år af organisationen “Støt Soldater og Pårørende” og hjælper børn af og søskende til veteraner.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste uge

Bornholm Rundt 2021 (Veteranstøtten)

Udgivet 27. juli 2021


Billeder fra familiedagen i Sommerland Sjælland

Udgivet 27. juli 2021


Infocentret for Monumentet for Danmarks Internationale Indsats efter 1948 orienterer

Udgivet 27. juli 2021


En dejlig tur på Guldborgsund

Udgivet 29. juli 2021


Fisketur med den gamle minestryger Marianne-F

Udgivet 30. juli 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 1. august 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...