Presseklip for Veteraner, uge 30/2017

Presseklip samlet i ugen 24. – 30. juli 2017


HUSK AT TILMELDE DIG VETERAN- OG JUBILARSTÆVNET


Løb får veteran til at droppe lægen

Kilde: TV2 Bornholm, 24. juli 2017

16 veteraner er tilmeldt Etape Bornholm med deres pårørende. Løbet er med til at skabe sammenhold og klare tankerne, det mener en af veteranerne.


Veteraner besøger Bornholm

Kilde: TV 2/Bornholm, 26. juli 2017

I dagene 21. til 31. juli 2017 besøger 20 veteraner fra Storbritannien og Danmark Bornholm. Det oplyser major Torben Hedemann Petersen fra Almegårds Kaserne.


PTSD-ramt krigsveteran er tiltalt for drab på sine forældre

Kilde: dr.dk, 27. juli 2017

For et år siden blev en tidligere soldat anholdt, da han kørte rundt med sine døde forældre i sin bil. Han er nu tiltalt for drab på sine forældre.


Veteran Café fejrer toårs-dag i Skive

Kilde: Skiveportalen.dk, 30. juli 2017

Veteran Café Skive fejrer toårs dag i FamilieHuset, Asylgade 4, i Skive onsdag aften 2. august. Cafeen byder på lidt godt til ganen og fejrer dagen med taler og hygge.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...