Presseklip for Veteraner, uge 30/2017

Presseklip samlet i ugen 24. – 30. juli 2017


HUSK AT TILMELDE DIG VETERAN- OG JUBILARSTÆVNET


Løb får veteran til at droppe lægen

Kilde: TV2 Bornholm, 24. juli 2017

16 veteraner er tilmeldt Etape Bornholm med deres pårørende. Løbet er med til at skabe sammenhold og klare tankerne, det mener en af veteranerne.


Veteraner besøger Bornholm

Kilde: TV 2/Bornholm, 26. juli 2017

I dagene 21. til 31. juli 2017 besøger 20 veteraner fra Storbritannien og Danmark Bornholm. Det oplyser major Torben Hedemann Petersen fra Almegårds Kaserne.


PTSD-ramt krigsveteran er tiltalt for drab på sine forældre

Kilde: dr.dk, 27. juli 2017

For et år siden blev en tidligere soldat anholdt, da han kørte rundt med sine døde forældre i sin bil. Han er nu tiltalt for drab på sine forældre.


Veteran Café fejrer toårs-dag i Skive

Kilde: Skiveportalen.dk, 30. juli 2017

Veteran Café Skive fejrer toårs dag i FamilieHuset, Asylgade 4, i Skive onsdag aften 2. august. Cafeen byder på lidt godt til ganen og fejrer dagen med taler og hygge.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...