Presseklip for Veteraner, uge 31/2018


Presseklip indsamlet i ugen 30. juli – 5. august 2018


Veteranen lagde vejen forbi Hanstholm

Kilde: Thisted:posten, 31. juli 2018

I løbet af ugen lagde den store sejlbåd Veteranen vejen forbi Hanstholm. Skibet havde været med i Tall Ship Race og var nu på vej til Frederikstad i Norge. Sejlskibet er et privatprojekt af tidligere Afghanistansoldat for krigsveteraner, som gaster.


Propanolol effektiv ved behandling af posttraumatisk stresssyndrom

Kilde: Ugeskriftet.dk, 31. juli 2018

Brunet et al testede hypotesen at betablokkeren propanolol, givet til personer som led i posttraumatisk stresssyndrom (PTSD) før en reaktiveringssession, kunne reducere PTSD-symptomer. I alt 60 personer blev randomiseret til at modtage propanolol eller placebo 90 min før, de blev bedt om skriftligt at beskrive det traume, som havde resulteret i PTSD.


Kronprinsen besøger sårede veteraner i Vejen

Kilde: JydskeVestkysten, 1. august 2018

Ordet “Invictus” er latin for “uovervundet” og hæftes nu også på soldater, som er blevet såret og skadet på missioner i bl.a. Afghanistan og Irak. De er blevet testet og udfordret, men de er ikke blevet overvundet. De har bevist, at de ved at omfavne hinanden og med støtte fra familie og venner kan genvinde deres fremtid. De er Invictus.


Veteraner på pilgrimsvandring (VIDEO)

Kilde: tvmidtvest.dk, 3. juli 2018


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie

Aktuelt

Invitation til FN dag i Kastellet

Danmarks Veteraner og Veteranstøtten inviterer til markering af FN-dagen i Kastellet tirsdag den 24. oktober 2023 - en dag til ære for og anerkendelse af danske veteraner og deres pårørende. I år vil paraden særlig adressere hospitalsskibet M/S ”Jutlandias” hjemkomst...

På motorcykel til Sveriges østlige forpost

Nordic Veteran MC Tour 2023 var arrangeret af det svenske veteranforbund i september og gik til Gotland. Danmarks Veteraners MC Klub var med.  Gotland bærer på en fantastisk historisk arv, og på grund af krigen i Ukraine og spændingerne mellem NATO og Rusland, er øen...

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...