Presseklip for Veteraner, uge 31/2021

Presseklip indsamlet i ugen 2. – 8. august 2021

Kender du et barn af en veteran ?

Kilde netavisengrindsted.dk, 4. august 2021

Så skal hun eller han måske have en børnemedalje!
Det kan være hårdt, når mor eller far udsendt. Derfor vil vi gerne sige tak og vise anerkendelse til børn af veteraner skriver Billund Kommune.
Søndag den 5. september inviterer vi til en markering af flagdagen, hvor børn kan få overrakt en børnemedalje. Det sker på Rådhuset, Jorden Rundt 1, 7200 Grindsted.


Ny udstilling kan opleves i Kalundborg

Kilde: tv-kalundborg.dk, 5. august 2021

Nu kan man opleve en udstilling , der handler om Danmarks udsendte. ’Gennem Ild & Vand’ er nemlig i Kalundborg Kommune fra uge 31 til og med uge 33. Her kan borgere blandt andet prøve Virtuel Reality, spille brætspil og se kortfilmsfortællinger.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste uge

Infocentret for Monumentet for Danmarks Internationale Indsats efter 1948 orienterer

Udgivet 3. august 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 8. august 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.