Presseklip for Veteraner, uge 31/2017

Presseklip samlet i ugen 31. juli – 6. august 2017


HUSK at tilmelde dig Veteran- og Jubilarstævnet inden 25. august 2017


Brobygger mellem veteraner og Depotgården (Jobannonce)

Kilde: Jobindex.dk, 1. august 2017

Fredericia Kommune
Vil du deltage i udvikling af kreative tilbud til tidligere udsendte i Danmarks tjeneste og bygge bro mellem veteranerne og Depotgården? Vil du være med i en spændende proces, hvor du skaber et frirum og et helle i de tidligere udsendtes hverdag? Så er her en helt unik mulighed for at skabe nye og anderledes muligheder for veteranerne i udviklingsprojektet ”Veteraner som ressource i fællesskabet”.


Projekt- og ledelsesstøtte til Veterancentret (Jobannonce)

Kilde: jobindex.dk, 2. august 2017

Veterancentret søger to fuldmægtige, der skal være med til at styrke samarbejdet mellem Veterancentret og kommunerne, som kan bistå med ledelsesstøtte og håndtere drifts- og udviklingsopgaver. De to stillinger har været tidsbegrænsede stillinger, der nu bliver til fastansættelser.


Opsøgende rådgivere til Veterancentret i Fredericia (Jobannonce)

Kilde: job i staten, 3. august 2017

Er du en dygtig netværker, og har du lyst til at gøre en forskel for krigsveteraner, der som soldater fik set for meget? Så er jobbet som opsøgende rådgiver ved Forsvarets Veterancenter lige noget for dig.

Vi søger to opsøgende rådgivere, der skal arbejde med at finde og støtte særligt udsatte veteraner med komplekse problemstillinger. Denne gruppe af veteraner har ofte problemer som vedrører hjemløshed, manglende forsørgelsesgrundlag, misbrug, ensomhed og psykiatriske diagnoser. I samarbejde med veteranen skal du inddrage, udvide og kvalificere netværket omkring veteranen for at sikre, at der arbejdes hen mod, at veteranen bliver i stand til at mestre sit eget liv. Der skal arbejdes på at inddrage netværket omkring veteranen, ligesom frivillige og offentlige tilbud opsøges og involveres.


Invitation til National Flagdag

Kilde: Hærens Sergentskoles Facebook side, 3. august 2017


Krigsveteran står bag svømmefællesskab i Nysø

 Kilde: ugeavisen.dk, 4. august 2017
For en måned siden oprettede 52-årige Allan Lohals facebooksiden “Svøm i Varde Nysø”. Han håber, at siden kan være med til at folk mødes for at svømme eller bade sammen, hvis de ikke har lyst til at gå alene i vandet. Jeg går aldrig alene i vandet. Som barn mistede jeg en kammerat til havet, så jeg har respekt for det, og du ved aldrig, hvornår du får krampe, siger han.

 Vikinger vil give samfundet noget igen 

Kilde: Jydske Vestkysten, 6. august 2017

Midgaard Vikingecenter fra Haderslev vil gerne tage et socialt ansvar i samfundet. Derfor arbejder de lige nu på at etablere et vikingecenter, der skal fungere som aktivering for blandt andet kontanthjælpsmodtagere og veteraner.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...