Presseklip for Veteraner uge 32/2020

Presseklip indsamlet i ugen 3. – 9. august 2020


Beskæftigelsesminister vil hjælpe veteraner med PTSD

Kilde: Netavisen Pio, 4. august 2020

Mange veteraner har svært ved at få godkendt sygdommen posttraumatisk stressforstyrrelse (PTSD) som en arbejdsskade, fordi symptomerne måske først viser sig flere år efter, at de er vendt tilbage fra krigene i Balkan, Afghanistan eller Irak.


Ekspert: Bemærkelsesværdig dom giver veteraner ny chance for PTSD-erstatning

Kilde: altinget.dk, 6. august 2020

En landsretsdom kan få stor betydning for mere end 400 veteraner, der tidligere har fået afslag på at få PTSD anerkendt som arbejdsskade. Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard vil lade dommen indgå i efterårets drøftelser om veteranindsatsen.


Veteraner styrker sammenholdet i Løkken

Kilde: løkken:folkeblad, 6. august 2020

Veteranforeningen Operators Hockey Club afvikler et stort arrangement for foreningens medlemmer og deres pårørende ved Løkken.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Veterancykeltur “Bornholm Rundt”

Udgivet 4. august 2020


Vestjyllands Højskole har lavet et gratis tredages højskolekursus for veteraner den 2. til 4. september.

Udgivet 6. august 2020


Flagdagsmagasinet 2020

Udgivet 6. august 2020


Nyhedsbrev fra Organisationen Folk & Sikkerhed

Udgivet 6. august 2020


Mission update uge 32 – 2020

Udgivet 6. august 2020


Arrangementer for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 8. august 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...

Store Legedag i Madsby Legepark i Fredericia

Danmarks Veteraner & Veteranstøtten og Familienetværket inviterer til oplevelse- og legedag i Madsby Legepark Fredericia                   Sted: Lumbyesvej 45, 7000 Fredericia Tid: Lørdag den 20. april 2024 kl. 09.00 – 18.00 Veteraner/veteraner med ægtefælle,...