Presseklip for Veteraner, uge 32/2021

Presseklip indsamlet i ugen 9. – 15. august 2021

Veteraner om ny tolke-aftale: Det er fedtet, respektløst og et svigt

Kilde: dr.dk 12. august 2021

Tidligere topofficer og udsendte soldater fælder en hård dom over en ny politisk aftale, der skal redde lokalt ansatte, der har hjulpet Danmark i Afghanistan.
Aftalen omfatter også afghanere, der inden for de seneste to år har arbejdet for det danske forsvar i Afghanistan og dermed er truet på livet af Taliban-bevægelsen, der skyller ind over landet.


Veteraner og musikelskere fester løs på kasernen

Kilde: Skive Folkeblad, 14. august 2021

FESTIVAL Der var for alvor budt op til den helt stor rockfest fredag eftermiddag.
Til forandring fandt festivalen hverken sted ved Resenlund eller Strandtangen, men derimod på Skive Kaserne af alle steder.
Tilmed gjaldede rocken udover et feststemt publikum, der opholdt sig på kasernens fine paradeplads ved indgangen.
Lyden af bandet Hotel Hunger kunne høres milevidt omkring, da festivalen startede med et brag fredag eftermiddag.


80.000 kroner til veteranhjem: – Jeg kan næsten få tårer i øjnene af det

Kilde: TV2 Østjylland, 13. august 2021

Fredag blev der arrangeret Ambassadørløb for tiende gang, hvor der i år blev samlet cirka 80.000 kroner ind til Veteranhjemmet Midtjylland.


Status på Forsvarsministeriets indsats i Afghanistan

Kilde: fmn.dk, 15. august 2021

Som følge af den meget hastige udvikling i Afghanistan arbejder Forsvaret og Udenrigsministeriet lige nu på højtryk for at gennemføre evakueringer. Der vil af hensyn til sikkerheden for alle berørte ikke blive oplyst om detaljer i selve evakueringerne.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste uge

Infocentret for Monumentet for Danmarks Internationale Indsats efter 1948 orienterer

Udgivet 10. august 2021


Veteranstøtten deltager i Hærløbet 2021

Udgivet 12. august 2021


Åbent arrangement Givskud Zoo (Danmarks Veteraner, Lokalforening Trekantsområdet)

Udgivet 13. august 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 15. august 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Kanotur med Friluftsudvalget

Veteranstøtten inviterer igen veteraner med på kanotur. Det er muligt at tage sin kæreste eller ægtefælle og børn med på turen. Det er også muligt for veteraner at tage sine forældre med i stedet for - og det er også helt ok bare at tilmelde sig selv. Tag med på...

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...