Presseklip for Veteraner, uge 32/2017

Presseklip indsamlet i ugen 7. – 13. august 2017


Veterankoordinator til Haderslev Kommune

Kilde: Jobindex.dk, 7. august 2017

Haderslev Kommune ønsker at gøre en forskel for de borgere, der har været udsendt for Danmark. Derfor opretter vi en ny stilling som veterankoordinator senest pr. 1. oktober 2017.

Veterankoordinatoren skal i første omgang sikre, at der bliver etableret et værested for veteraner. Dette skal ske i samarbejde med veteranerne. Når værestedet er etableret, skal koordinatoren understøtte, at værestedet og dets aktiviteter kan drives af veteranerne selv.
En anden vigtig funktion for veterankoordinatoren bliver, at understøtte det gode samarbejde mellem den enkelte veteran og kommunens myndighedsområder. Koordinatoren skal ikke træffe myndighedsbeslutninger, men fungere som brobygger mellem veteraner og kommunen.


Forsvarsordfører møder veteraner

Kilde: randersidag.dk, 10. august 2017

Forsvarsordfører Henrik Dam Kristensen (S) skal mødes med veteraner fra Randers. Mødet finder sted tirsdag 15. august.


De Blå Baretter fejrer 45 års fødselsdag med faldskærmsudspring

Kilde: Næstved Netavis, 12. august 2017

De Blå Baretter Næstved & Omegn kan lørdag den 12. august fejre 45 års fødselsdag. Det markeres med åbent hus kl.. 10-15 på Marvede Gamle Skole, Menstrup Bygade 60.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...