Presseklip for Veteraner, uge 32/2017

Presseklip indsamlet i ugen 7. – 13. august 2017


Veterankoordinator til Haderslev Kommune

Kilde: Jobindex.dk, 7. august 2017

Haderslev Kommune ønsker at gøre en forskel for de borgere, der har været udsendt for Danmark. Derfor opretter vi en ny stilling som veterankoordinator senest pr. 1. oktober 2017.

Veterankoordinatoren skal i første omgang sikre, at der bliver etableret et værested for veteraner. Dette skal ske i samarbejde med veteranerne. Når værestedet er etableret, skal koordinatoren understøtte, at værestedet og dets aktiviteter kan drives af veteranerne selv.
En anden vigtig funktion for veterankoordinatoren bliver, at understøtte det gode samarbejde mellem den enkelte veteran og kommunens myndighedsområder. Koordinatoren skal ikke træffe myndighedsbeslutninger, men fungere som brobygger mellem veteraner og kommunen.


Forsvarsordfører møder veteraner

Kilde: randersidag.dk, 10. august 2017

Forsvarsordfører Henrik Dam Kristensen (S) skal mødes med veteraner fra Randers. Mødet finder sted tirsdag 15. august.


De Blå Baretter fejrer 45 års fødselsdag med faldskærmsudspring

Kilde: Næstved Netavis, 12. august 2017

De Blå Baretter Næstved & Omegn kan lørdag den 12. august fejre 45 års fødselsdag. Det markeres med åbent hus kl.. 10-15 på Marvede Gamle Skole, Menstrup Bygade 60.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...

Danmarks Veteraners medlemsmagasin er klar

I denne udgave af magasinet kan du læse om de mange flagdagsmarkeringer, der har været rundt om i landet, noget om at søvn, efterskoleelevernes march for Danmarks Veteraner og meget, meget mere. De af jer, der har bestilt magasin i fysisk form vil snarest muligt...

Bushcraft smedearbejde

Veteranstøttens friluftsudvalg inviteret på kursus i smedearbejde Bushcraft smedearbejde Har du lyst til at deltage på et smedekursus hvor du kan lave dit eget friluftsgrej m.m. er her et godt tilbud til dig. Indhold Skærende værktøj, vikingegrej, smykker af jern mm....

Sensommertur på MC til Oksbøl

Danmarks Veteraners MC Touring inviterer veteraner og pårørende på mc til Sensommertur i Oksbøl Vi mødes i Oksbøllejren fredag d. 22. september 2023 ml. 15.00-16.30 hvor vi efter indkvartering bliver budt velkommen med kaffe og brød. Fredag aften kører vi ind til...