Presseklip for Veteraner, uge 33/2018


Presseklip indsamlet i ugen 13. – 19. august 2018

Husk tilmelding til Danmarks Veteraners 50 års jubilæum


Prins Harry fra England har skabt en begivenhed, og den har dansk deltagelse

Kilde: Newsbreak.dk, 13. august 2018

I disse dage går Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik formodentlig og forbereder sig på et helt særligt besøg. Fredag den 17. august skal den kommende konge nemlig besøge en række helt særlige atleter i Vejen.


Mission Update nr. 32 

Kilde: Forsvaret.dk, 16. august 2018

Læs Forsvarets opdaterede oversigt over missioner samt hvordan det går i de forskellige


Ny lov skal sikre ligestilling blandt veteraner

Kilde: Altinget.dk, 16. august 2018

Et nyt lovforslag skal sikre sårede soldater ens kompensation, uanset hvornår de kom til skade. Et andet aktuelt lovforslag giver personer, der skulle have aftjent værnepligt i forrige årti, frit lejde.


Buen spændt: Kronprinsen skyder med veteraner

Kilde: kendte.dk, 17. august 2018

Kronprins Frederik lagde fredag formiddag vejen forbi Vejen, hvor danske krigsveteraner forud for sportsturneringen Invictus Games.


Kronprins hos veteraner i Vejen (VIDEO)

Kilde: TVSyd.dk, 17. august 2018


Cykelløb for skadede veteraner til Slagelse

Kilde: sn.dk, 18. august 2018

Denmark Challenge er et nyt cykelløb i Danmark arrangeret af foreningen Veteranskytterne i samarbejde med Veteranstøtten.
Der er tale om et cykelløb for skadede soldater med fysiske og/eller psykiske handicap, og nogle af deltagerne cykler i liggende stilling.


Veteraner i Fredericia får fint besøg på flagdagen d. 5. september. Prins Joachim og Prinsesse Marie gæster byen for at fejre de danske udsendte.

Kilde: SV-Syd, 18. august 2018

Den 5. september er det officiel flagdag for de danskere, der er eller har været udsendte for forsvaret, politiet, beredskabet og sundhedssektoren.

Det fejrer Fredericia med fint besøg. Prins Joachim og Prinsesse Marie gæster byen i anledning af flagdagen, og vil i løbet af dagen nå at være med til gudstjeneste i Sct. Michaelis Kirke, se parade og taler på Bülovs Plads og besøge udstillingen EXPO 365 i Tøjhuset i Gothersgade.


De hjemvendte: ‘Afghanistan definerede, hvem jeg er i dag’

Kilde. bt.dk, 19. august 2018

»Vi har vel alle sammen set de der Hollywood-film, hvor en mand løber ind i kugleregnen for at komme en kammerat til undsætning, hvor der skydes fra alle sider, hvor alt er kaos og kører på adrenalin. Jeg har oplevet dét, jeg har været dér. Hvorfor man gør det? Fordi man ved, at ham ved siden af er villig til at gøre det samme for mig.«


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Samarbejdsøvelse på Rømø – vil du være med?

Udgivet 14. august 2018


Veteranstøtten m.fl. støtter op om Denmark Challenge

Udgivet 14. august 2018


Der er udfordringer – og så er der udfordringer….

Udgivet 17. august 2018


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...