Presseklip for Veteraner, uge 33/2020

Presseklip indsamlet i ugen 10. – 16. august 2020


Flagdag 2020

Aviserne er fulde med oplysninger om afholdelse og aflysning af lokale flagdage. Det vil være uoverkommeligt at bringe disse her. Der vil senere blive udgivet, som normalt, et flagmagasin af Organisationen Folk & Sikkerhed, der viser alle arrangementer m.m.


Folketinget bevilger 50 millioner til veteranindsats

Kilde: Berlingske, 14. august 2020

50 millioner kroner skal gå til danske veteraner. Forsvarsministeren sigter efter at hjælpe de hårdest ramte.


Forsvarsministeren træner med veteraner

Kilde: Ritzau.dk, 14. august 2020

Tirsdag den 18. august kl. 13.00 besøger forsvarsminister Trine Bramsen veteraner fra DIF Soldaterprojekt på Ryes Kasserne i Fredericia. Pressen er velkommen.


Vi skylder vores veteraner tak – også dem der har brug for hjælp

Kilde: JydskeVestkysten, 14. august 2020

Debat: Vi er som samfund langtfra gode nok til at hjælpe de hårdest ramte veteraner. Det kan vi ikke være bekendt. De tidligere soldater der har kæmpet for vores tryghed og sikkerhed, skal vi også vise respekt og omsorg, hvis de bliver syge efter en udsendelse.


Veteranhjemmet fyldte 10 år

Kilde: fredericiaavisen.dk, 16. august 2020

Hvor går man hen som veteran, når man mangler hjælp til de mange stressfyldte ting, som et hverdagsliv kræver? Det behov har veteranhjemmet nu forsøgt at dække i 10 år.

På Ansgarsvej 4 i Fredericia var der dækket op med kaffe, lagkage og kage til at tage imod gæster i anledning af stedets 10 års jubilæum. Det med at have åbent hus var en særlig ting, for normalt foretrækker brugerne ro og fred. Stedet er en oase for de veteraner, der har allermest brug for at finde sig selv efter voldsomme oplevelser.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Mission Update uge 33 2020

Udgivet 12. august 2020


Forsvarets veteranindsats styrkes markant

Udgivet 14. august 2020


Ny rapport om den danske veteranindsats

Udgivet 14. august 2020


Arrangementer for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 16. august 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...

Nijmegenmarch 2024 – Skal du med?

Kære Veteran Her er et tilbud, du simpelt hen ikke kan sige nej til. Veteranstøtten deltager i 2024 med hold til Nijmegenmarchen Igen i 2024 får du chancen for at udfordre dig selv, få oplevelser for livet, møde andre veteraner, så hvis du vil deltage på...