Presseklip for Veteraner, uge 34/2018


Presseklip indsamlet i ugen 20. – 26. august 2018

Husk tilmelding til Danmarks Veteraners 50 års jubilæum


Vi nærmer os Flagdagen 5. september, og aviserne landet over har mange artikler om lokale arrangementer. Du kan se arrangementer i hele landet og find det lokalt hos dig på dette link http://www.flagdagen.dk/


Hvorfor har Greve og Solrød ikke en Veteran Café?

Kilde: Læserbrev af 21. august 2018 bragt i lokalavisen Sydkysten

Den 5. september, npr Greve- og Solrød kommuner fejrer Flagdag mindes vi og vores ledsagere, de begivenheder, vi har med hvem fra vores udsendelser. Resten af året ligger erindringerne gemt i vores rygsæk.


Lokale krigsveteraner kan skifte geværet ud med en brandslange

Kilde: Vejle Amts Folkeblad, 22. august 2018

Vejles veteraner får tilbud om at tage grunduddannelsen som brandmand ved TrekantBrand. Med tiden skal tilbuddet bredes ud til hele Trekantområdet.


Mission Update

Kilde: Forsvaret.dk, 23. august 2018

Opdatering fra udsendte danske styrker


Psykisk skadede veteraner cykler gennem Danmark

Kilde: Newsbreak.dk, 24. august 2018

De har alle kæmpet deres kampe. Personligt. Og i krig for Danmark. Mange af dem kæmper stadig. Danmarks hjemvendte veteraner er på mange niveauer en udsat gruppe. Derfor forsøger Danmarks Idrætsforbund at hjælpe en række af veteranerne via DIF Soldaterprojekt.


Veteran: – Jeg er ikke nogen helt

Kilde: Sjællandske Tidende, 26. august 2018

I december 2009 blev Kaj Rostock Jensen ringet op af en chef i Forsvaret. »Du skal med til Afghanistan«, lød beskeden.
Der strømmede ikke et kæmpe »Juhu« gennem Kaj Rostock Jensen, der arbejdede med forsyning og logistik i Forsvaret. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Skydning for veteraner

Udgivet 21. august 2018


Missionen fuldført (næsten)

Udgivet 22. august 2018


På skolebænk med Hjemmeværnet

Udgivet 23. august 2018


Indvielse af Veterancafé i Hillerød

Udgivet 24. august 2018


Arrangementer hos Soldatens Hus

Udgivet 25. august 2018


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...

Danmarks Veteraners medlemsmagasin er klar

I denne udgave af magasinet kan du læse om de mange flagdagsmarkeringer, der har været rundt om i landet, noget om at søvn, efterskoleelevernes march for Danmarks Veteraner og meget, meget mere. De af jer, der har bestilt magasin i fysisk form vil snarest muligt...

Bushcraft smedearbejde

Veteranstøttens friluftsudvalg inviteret på kursus i smedearbejde Bushcraft smedearbejde Har du lyst til at deltage på et smedekursus hvor du kan lave dit eget friluftsgrej m.m. er her et godt tilbud til dig. Indhold Skærende værktøj, vikingegrej, smykker af jern mm....