Presseklip for Veteraner, uge 34/2019

Presseklip indsamlet i ugen 19. – 25. august 2019


Det danske forsvar skal være mere til stede i Arktis

Kilde: JydskeVestkysten, 19. august 2019

Det er et styrket cyberforsvar, en bedre indsats for danske veteraner og fortsat rekruttering af medarbejdere til forsvaret samt et bidrag til regeringens grønne omstilling fra det danske forsvar, som har mange køretøjer, fly, skibe og bygninger.


Chef for Veterancentret om kritik: Behandling tager tid

Kilde: dr.dk, 21. august 2019

Træning tre gange dagligt, sund kost og personlig udvikling. Det er, hvad Niels Christian Holmgaard Opstrup tilbyder på sit behandlingssted i Brasilien.
Der er plads til 10 mennesker, og de mennesker, som søger Niels Christian Holmgaard Holmgaard Opstrups hjælp, er alt fra folk, som kæmper med vægtproblemer, tidligere politifolk eller veteraner med traumer.
Niels Christian Holmgaard Opstrup er selv tidligere veteran, og for to år siden besluttede han sig for – ud af egen lomme – at betale for behandlingsopholdet for en ptsd-ramt tidligere soldat. Siden da har den 10. plads på Opstrups kursus været reserveret til en veteran.


Veteraner sigter mod Invictus Games i Holland

Kilde: forsvaret.dk, 24. august 2019

37 veteraner med psykiske skader er i disse dag på træningssamling i Vejen. Målet for deltagerne er at kvalificere sig til Invictus Games i Haag i maj 2020, men også at flytte sig personligt.


 

Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Puljer 2020 – 2 mio. kr. og Ferielejre

Udgivet 19. august 2019


SAFE ZONE STÆVNE

Udgivet 20. august 2019


Koncert med The Band of the Yorkshire Regiment

Udgivet 21. august 2019


Invitation til lancering af ny veteranøl samt flere andre aktiviteter

Udgivet 22. august 2019


Veteraner i job – invitation til veteraner

Udgivet 23. august 2019


Invitation til SSOP’s forældrecamp 2019

Udgivet 24. august 2019


Veterancenteret indbyder til fyraftensmøde for pårørende til en skadet veteran

Udgivet 25. august 2019 


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...