Presseklip for Veteraner, uge 34/2020

Presseklip indsamlet 17. – 23. august 2020


Sikre sportszoner hjælper skadede veteraner

Kilde: dif, 18. august 2020

DIF Soldaterprojekt har med succes etableret 32 safe zones landet over. Her hjælpes fysisk og psykisk skadede veteraner videre i livet via sport og fællesskaber. Tirsdag den 18.8 trænede forsvarsminister Trine Bramsen med en gruppe veteraner i en safe zone i Fredericia.


Veteranernes skib giver en oplevelse af ro og frihed

Fredag over middag gled et større sejlskib ind i Vordingborg Nordhavn, efter en 13-timers tur fra Svendborg med et pitstop på Vesthavnen torsdag aften. Og selvom det måske lignede andre sejlere, så er det ikke hvilket som helst skib. S/Y BIA, som det hedder, har nemlig en særlig historie og en særlig besætning, der udelukkende består af veteraner, og derfor var den lokale veteran-OL-deltager, Lene Palludan, nede og tage imod kaptajn Michael Bang, der nød det gode vejr sammen med “Bubby”, der havde taget turen fra Ringsted, for at hilse på.


Minister besøg Høvelte

Kilde: KFUM’s Soldatermission, 19. august 2020

KFUM’s Soldaterhjem i Høvelte emmede af ro mandag morgen, hvor forsvarsminister Trine Bramsen (S) havde meldt sin ankomst. Hele besøget var planlagt som en slags walk’n talk, hvor ministeren skulle besøge både SoldaterRekreation og Veteranbo og samtidig få mulighed for at tale med en veteran og en veteranfamilie.


Veteraner og borgmesteren åbnede ny udstilling

Kilde: Randers Kommune, 20. august 2020

Lokale veteraner og tidligere udsendte åbnede i fællesskab med borgmester Torben Hansen tirsdag aften udstillingen Gennem Ild og Vand i Kulturhuset.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Mission Update uge 34 – 2020

Udgivet 20. august 2020


Flagdagsmagasinet 2020

Udgivet 21. august 2020


Arrangementer for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 22. august 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...