Presseklip for Veteraner, uge 34/2021

Presseklip indsamlet i ugen 23. – 29. august 2021

Flagdagen 2021

Nyheder om Flagdagen, 5. september 2021, bringes ikke i Presseklip for Veteraner. På hjemmesiden er der information om Flagdagen samt om hvilke arrangementer der gennemføres under nyheder.


Idrætstilbud for veteraner vigtigere end nogensinde

Kilde: dif.dk, 27. august 2021

DIF Soldaterprojekt tilbyder næsten dagligt idræts- og fælleskabstilbud for skadede krigsveteraner. Den tilspidsede situation i Afghanistan har ikke gjort behovet mindre. ”Fællesskaber for veteraner er utroligt vigtige,” understreger forsvarsminister Trine Bramsen.


Tre veteraner bag ny flagdag i Allerød

Kilde: sn.dk, 27. august 2021

Tre lokale veteraner fra Forsvaret har taget initiativ til et supplerende flagdagsarrangement, som finder sted søndag den 5. september fra kl. 18-20 på KFUM i Høvelte. Alle lokale veteraner og deres pårørende er meget velkomne, står der i en pressemeddelelse.


Michael kom psykisk syg hjem fra Afghanistan: – Når jeg sejler, finder jeg ro

Kilde: Helsingør Dagblad, 29. august 2021

Michael Bang Simonsen kom hjem fra Afghanistan med PTSD og fik ideen til projektet med at give veteraner en oplevelse på vandet.

De er blevet højaktuelle, veteranerne, efter tilbagetrækningen fra Afghanistan, som i de seneste uger har domineret mediebilledet. Men Michael Bang Simonsen – som selv var udstationeret som sygehjælper i Helmand-provinsen i det krigshærgede land, vil ikke kommentere på den aktuelle situation. ” Det er der så mange andre, der gør”, som han siger.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste uge


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...

Danmarks Veteraners medlemsmagasin er klar

I denne udgave af magasinet kan du læse om de mange flagdagsmarkeringer, der har været rundt om i landet, noget om at søvn, efterskoleelevernes march for Danmarks Veteraner og meget, meget mere. De af jer, der har bestilt magasin i fysisk form vil snarest muligt...

Bushcraft smedearbejde

Veteranstøttens friluftsudvalg inviteret på kursus i smedearbejde Bushcraft smedearbejde Har du lyst til at deltage på et smedekursus hvor du kan lave dit eget friluftsgrej m.m. er her et godt tilbud til dig. Indhold Skærende værktøj, vikingegrej, smykker af jern mm....