Presseklip for Veteraner, uge 34/2017

Presseklip er indsamlet i ugen 21. – 27. august 2017


Kom helt tæt på Danmarks nye kampfly (Gratis adgang for veteraner 5. september 2017)

Kilde: mynewsdesk.com, 22. august 2017

Den 2.-5. september bliver det muligt for offentligheden at opleve Danmarks kommende kampfly på nært hold, når jagerflyet lander på Tøjhusmuseet.

Med et vingefang på 11 meter, en vægt på 31,7 ton og en topfart på 1.930 km/h er Danmarks nye kampfly, F-35 Joint Strike Fighter, et vildt bekendtskab. Nu får interesserede mulighed for at se jagerflyet helt tæt på, når en 1:1-model besøger Tøjhusmuseet fra 2. til 5. september.


Kristendemokraterne Bornholm har her til aften udsendt deres budgetforslag for 2018.

Kilde: TV2, Bornholm, 24. august 2017

Socialudvalgets område:
– Frivilligcenter: 200.000 kr. i 2018 og herefter 400.000 kr. årligt
Veterankoordinator: 200.000 kr. årligt
– Bornholms Veteran Forum, driftstilskud: 25.000 kr. årligt


Få svar på hvordan integration virker for Sanistål og Hammel Furniture

Kilde: Metal supply Denmark, 24. august 2017

Vær med når en lang række topledere giver deres erfaringer videre om et aktivt samfundsansvar på konference den 18. september. Du kan vælge mellem seks branchesesssioner og bla. møde:

  • Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen
  • Topledere fra Arkil, COOP, ISS og PensionDanmark
  • Hanne Lindblad om at være en vedkommende virksomhed
  • Brovst Malerfirma, Hustømrerne og Dansk Byggeri
  • Veteran fra Irak
  • Mette Frobinius

Find hele programmet, de valgbare sessioner og tilmelding HER


Flere nye flagdagskommuner 

Kilde: forsvaret.dk, 24. august 2017

88 af landets kommuner markerer i år Flagdagen for Danmarks Udsendte. Flere kommuner markerer i 2017 flagdagen for første gang.


Medaljemarch storsælger – arrangøren er overvældet

Kilde: DanmarkC.tv, 24. august 2017

Den 7. oktober er der igen medaljemarch i Fredericia, med start fra Ryes kaserne. Her godt seks uger før start, kan arrangøren melde ud, at der er solgt over 400 startnumre, til de fire ruter på henholdsvis 6 km., 8 km., 12 km., og 20 km.


Hjort stiller skadede FN-veteraner erstatning i udsigt

Kilde: Information, 25. august 2017

Hvis en dansk soldat kommer fysisk eller psykisk til skade på en mission for FN, kan han eller hun søge erstatning hos FN. Men flere veteraner venter i dag forgæves på at få deres sag behandlet.


Slagelse Kommune fejrer Flagdagen for tidligere udsendte

Kilde: Slagelse Kommune: 27. august 2017

Flagdagen fejres i hele Danmark for at støtte og anerkende veteraner, der har været udsendt til internationale missioner af forsvaret, beredskabet, politiet eller sundhedsområdet. Flagdagen i Slagelse afholdes i samarbejde med Gardehusarregimentet, soldaterforeninger mfl.


 Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.


 

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...