Presseklip for Veteraner, uge 36/2019

Presseklip indsamlet i ugen 2. – 8. september 2019


Ugen har i høj grad været præget af nyheder med relation til flagdagen. Derfor har jeg, webmasteren, besluttet ikke at bringe disse artikler, for ikke at gøre denne udgave af presseklip for uoverskuelig. Det er glædeligt at så mange nyheder fokuserer på flagdagen. Jeg vil bede de af jer, der ønsker om læse om flagdagsarrangementer, selv at finde disse lokalt.

Veteraner fra Danmark besøger Nuuk

Kilde: sermitsiaq.ag, 2. september 2019

De godt 100 veteraner bosiddende i Grønland får opbakning fra veteraner fra Danmark til højtideligholdelsen af flagdagen for Danmarks udsendte 5. september.


Ny pris på flagdagen – Tak til de virksomheder, der hjælper vores veteraner

Kilde: JydskeVestkysten.dk, 5. september 2019

I anledning af årets Flagdag vil jeg gerne slå et slag for, at vi i fællesskab løfter opgaven med at tage vare på vores hjemvendte veteraner. For når man er udsendt for det danske forsvar, er det fordi, man ikke har nok i sig selv. Man tager ud i verden for at kæmpe for værdier, som vi herhjemme sætter så stor pris på. Værdier som frihed, demokrati og ligeværd. Værdier vi tager for givet.


Minister: »Det er et sort afsnit i danmarkshistorien, at vi ikke gjorde noget for vores veteraner«

Kilde: Berlingske.dk, 5. september 2019

Indtil for ganske få år siden var indsatsen for veteraner i Danmark ikkeeksisterende. I dag halter indsatsen for veteraner og deres familier stadig, og forsvarsminister Trine Bramsen (S) har planer om en styrket indsats, fortæller hun i anledning af flagdagen.


Arkil giver håndsrækning til Forsvarets veteraner

Kilde. Licitation.dk, 6. september 2019

Anlægsentreprenøren har oprettet ny forening, som skal være med til at bygge bro mellem en karriere i Forsvaret og en civil ansættelse


Salling Group vil ansætte krigsveteraner

Kilde: retailnews.dk, 6. september 2019

Salling Group søger efter krigsveteraner, som virksomheden gerne vil ansætte.
Den gruppe har nemlig nogle egenskaber, som dagligvaregiganten efterspørger, eksempelvis punktlighed og nøjagtighed.


Forsvarscenteret skal udvides

Kilde: sn.dk, 6. september 2019

Forsvarets Veterancenter i Ringsted skal udvides. Sådan lyder det i en kronik af forsvarsminister Trine Bramsen (S), der ønsker at styrke fokus på veteraners børn og pårørende med en udvidelse af centeret på Garnisonen i Ringsted.


Succes med klub for børn af veteraner

Kilde: TV2 Bornholm, 7. september 2019

Det kan være svært at være barn af en forælder der er udsendt. 14 børn er med i Klub Veteran Kids, og flere er på vej.
Det kan være noget af en udfordring at blive udsendt som voksen, men det er heller ikke helt let at være barn af forældre, som for eksempel er udsendt til konfliktzoner.
Derfor har Familieplejen Bornholm startet tilbuddet Klub Veteran Kids, der er for børn af veteraner.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Flagdagsmagasinet er udgivet

Udgivet 2. september 2019


Veteranstøtten inviterer til MC sensommertur

Udgivet 3. september 2019


Universal Peace Federation vil gerne indbyde Dem til fejringen af FN’s Internationale Fredsdag

Udgivet 4. september 2019


Støt Danmarks Veteraner med et beløb på mindst 205,- kr. og opnå skattefradrag!

Udgivet 4. september 2019


Hvor go’ – HUGO

Udgivet 8. september 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.