Presseklip for Veteraner uge 36/2020

Presseklip indsamlet i ugen 31. august – 6. september 2020


De mindedes Gamborg

Kilde: forsvaret.dk, 1. september 2020

Det er 25 år siden at UNPROFOR hold 7 vendte hjem fra borgerkrigen i eks-Jugoslavien. Bravo-kompagniet mødtes igen på Kastellet og mindedes de faldne, heriblandt Claus Gamborg.


Veteranernes Familiedag 2020

Kilde: biletto.dk, 1. september 2020

For tredje år i træk gentages succesen Veteranernes Familiedag. Randers Kommune, Veteran Caféen Randers, Danmarks Veteraner, Kronjylland og Randers FC ligger op til en dag med oplevelser, hygge og netværk for veteraner og deres familier.


Nyt mindesmærke afsløret ved Flagdagen

Kilde: frederikssund.dk, 5. september 2020

Fanebærerne var traditionen tro på plads på Torvet i Frederikssund, da den årlige nationale flagdag for Danmarks udsendte og veteraner blev markeret. Og naturligvis deltog også en lang række lokale veteraner i markeringen af dagen.


Flagdagen

Aviser, hjemmesider og Facebook flyder over med rapportager fra Flagdagen. Derfor har jeg besluttet mig for, ikke at samle flere anmeldelser om flagdagen. Jeg vil opfordre dig selv at søge information om, hvorledes flagdagen forløb.


 

Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Veteranportalen har stigende søgning

Udgivet 1. september 2020


Mission Update uge 36 – 2020

Udgivet 2. september 2020


Kørestolsrugbybrag på Christiansborg, forsvarsminister på SUP-board i havnen, og veteranmatch i ishockey

Udgivet 2. september 2020


Endelig kan du høre sandheden om din medicin fra patienter ligesom dig

Udgivet 3. september 2020


Flagdagshilsen fra Danmarks Veteraner

Udgivet 5. september 2020


Flagdagshilsen fra Forsvarschefen, Rigspolitichefen og Chefen for Hjemmeværnet

Udgivet 5. september 2020


Flagdagshilsen fra cheferne for de tre værn og Specialoperationskommandoen

Udgivet 5. september 2020


Flagdagshilsen fra Statsminister Mette Frederiksen og Folketingets formand Henrik Dam Kristensen

Udgivet 5. september 2020


Flagdagshilsen fra forsvarsministeren, justitsministeren og udenrigsministeren

Udgivet 5. september 2020


Arrangementer for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 6. september 2020

 


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...