Presseklip for Veteraner, uge 37/2018


Presseklip indsamlet i ugen 10. – 16. september 2018


Husk tilmelding til Danmarks Veteraners 50 års jubilæum og jubilarstævne


Klub for veteraners børn

Kilde: TV2 Bornholm, 11. september 2018

Et nyt klubtilbud til børn og unge i veteranfamilier har set dagens lys på Bornholm.


Veteran-hustru: Jeg er træt af politikernes skåltaler

Kilde: altinget.dk, 13. september 2018

5. september kom og gik. Med flag, parader, ’kongerøgelse’ og rundkastning af medaljer til både børn og voksne. Sikke en fest. Nu melder hverdagene sig igen, og dem er der som bekendt flest af. Og hvad angår skadede veteraner, så er hverdagens helte de pårørende. Dem var der igen i år ingen medaljer til, og det er nok heller ikke det, vi har mest brug for.


Mission update nr. 37

Kilde: forsvaret.dk, 13. september 2018

Opdatering fra udsendte danske styrker


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge.


FN’s fredsdag 2018

Udgivet 11. september 2018


Formanden for Folketingets tale på Kastellet 5. september 2018

Udgivet 12. september 2018


Så fik Randers endelig en Mindesten for veteraner

Udgivet 13. september 2018


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...