Presseklip for Veteraner uge 37/2020

Presseklip indsamlet i ugen 7. – 13. september 2020


Grønland mangler fokus på veteraner

Kilde: Sermitsiaq.ag, 7. september 2020

Grønlandske veteraner er principielt dækket af den samme lovgivning som veteraner i Danmark. Men i praksis er der langt fra de samme muligheder for hjælp, det mener folkene bag Veteranprojekt Danmark.


§ 20-spørgsmål til skriftlig besvarelse

Kilde: folketinget.dk, 9. september 2020

Hvad er ministerens holdning til, at man som led i en veteranpolitik lader krigsveteraner hjælpe med at udføre restaureringer af historiske kulturmiljøer, og mener ministeren, at en sådan ordning bør kunne opnå økonomisk støtte fra Kulturministeriet?


Frivillige søges til Veterancafé Mariagerfjord

Kilde: frivilligjob.dk, 9. september 2020

Veterancaféen Mariagerfjord søger frivillige til at hjælpe med at lave kaffe og som samtidig er frisk på en sludder for en sladder med veteraner.


Ny politik for krigsveteraner

Kilde: sn.dk, 11. september 2020

Faxe Byråd har vedtaget en veteranpolitik, der skal anerkende og støtte Danmarks udsendte og deres familier – også efter aktiv tjeneste.
240 personer bosat i Faxe Kommune har på et eller andet tidspunkt været udsendt for Danmark som en del af forsvaret, politiet eller som sundhedspersonale til konfliktfyldte områder.


 

Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

FN-dag på Kastellet

Udgivet 7. september 2020

Pga. corona restriktioner kan der kun deltage 50 personer i arrangement, hvorfor tilmelding er standset.


Donation til Danmarks Veteraner

Udgivet 9. september 2020


Kørsel på mountainbike kombineret med orienteringsløb

Udgivet 11. september 2020


Arrangementer for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 13. september 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...

Store Legedag i Madsby Legepark i Fredericia

Danmarks Veteraner & Veteranstøtten og Familienetværket inviterer til oplevelse- og legedag i Madsby Legepark Fredericia                   Sted: Lumbyesvej 45, 7000 Fredericia Tid: Lørdag den 20. april 2024 kl. 09.00 – 18.00 Veteraner/veteraner med ægtefælle,...