Presseklip for Veteraner, uge 38/2018


Presseklip indsamlet i ugen 17. – 23. september 2018


HUSK TILMELDING TIL DANMARKS VETERANERS 50 ÅRS JUBILÆUM OG VETERANTRÆF

Onsdag den 26. september kl. 19.30 i Kirkeladen i Hune: Sogneaften om Veteran Oasen

Kilde: Kirkebladet Hune Sogn, 17. september 2018

Henrik Fenneberg vil fortælle om foreningen Veteran Oasen. Foreningens formål er at støtte de godt 4000 veteraner, der findes i Nordjylland, samt deres pårørende.


Ny veterankoordinator skal sikre håndholdt hjælp til veteraner

Kilde: Fredericiaavisen.dk

Fredericia Kommune har fokus på at sikre sammenhængende og trygge forløb for de udsatte veteraner, der kæmper med psykiske eftervirkninger efter deres udsendelser. Derfor er Liv Winterberg Lykkegaard blevet ansat i den nyoprettede funktion som veterankoordinator i Fredericia Kommune.


Kommunale samarbejder tikker ind

Kilde: Veterancenteret, 20. september 2018

Veterancentret vil gerne samarbejde mere og tættere med de danske kommuner. Siden marts har 11 kommuner lavet nye aftaler om at være Fælles om veteraner.


Psykolog til Veterancentrets sektion for internationale operationer

Kilde: Jobindex.dk, 20. september 2018

Vi søger en autoriseret psykolog til sektion for internationale operationer (INTOPS) til Aalborg Kaserner. Stillingen er en fuldtidsstilling og er til besættelse den 1. december 2018.


CrossFit Dome er (næsten) klar: Så skal der svedes

Kilde: ugeavisen-Haderslev.dk

CrossFit Dome ligger på Gasværksvej 11. Boxen åbner søndag den 30. september, hvor der er åbent hus fra 12-16.
Veteraner får mulighed for at træne til en særlig pris.
Man kan se mere om CrossFit Dome på Facebook og Instagram og på deres hjemmeside, der går i luften lige op til åbningen.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge.


Leoparder i Afghanistan – foredrag ved major S H Iversen

Udgivet 18. september 2018


SSOP forældrecamp 16.-18. november 2018

Udgivet 19. september 2018


Mænd til dokumentar om seksuelle grænser mellem drenge

Udgivet 20. september 2018


Skal Greve og Solrød have en Veteran Café?

Udgivet 21. september 2018


Tag hul på efterårsferien med hygge for hele familien på Danmarks Borgcenter – ved Gåsetårnet.

Udgivet 22. september 2018


Fællesmøde for Veterancafeer m.fl.

Udgivet 23. september 2018


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...