Presseklip for Veteraner, uge 38/2019

Presseklip indsamlet i ugen, 16. – 22. september 2019


Kommune ansætter koordinator: Ekstra indsats for veteraner

Kilde: sn.dk, 18. september 2019

Flere og flere kommuner har fokus på at støtte de veteraner, der bor i kommunen. Nu gør Glostrup Kommune en ekstra indsats ved at ansætte en veterankoordinator, der selv har været udsendt.


Der er 200 krigsveteraner i Thy: Nu får de tilbud om hjælp til at komme videre

Kilde: nordjyske.dk, 19. september 2019

Der er bred politisk enighed om, at Thisted Kommune skal skrive under på en samarbejdsaftale om anerkendelse og støtte af veteraner.
Det glæder formanden for den lokale veterancafé Thy Veteraner i Vestervig,…


Veteraner møder virksomheder på Københavns Rådhus

Kilde: Københavns Kommune, 20. september 2019

Beskæftigelses- og integrationsforvaltningen har inviteret tidligere udsendte fra forsvaret til et jobmatch-arrangement, hvor de får mulighed for at møde virksomheder til en uforpligtende samtale om job. Arrangementet er en del af en større indsats, som skal skabe job til veteraner.


SønderjyskE indsamlede kæmpe beløb til veteraner

Kilde: hockeymagasinet.dk, 21. september 2019

SønderjyskE har samlet hele 86.751 kr. sammen til at støtte de danske veteraner. Pengene blev indsamlet ved at de solgte, deres pre-season Camo trøjer. (OPHC = Operators Hockey Club er modtager af pengene.


Faldne soldater skal æres for deres offer – ikke andet

Kilde: berlingske.dk, 22. september 2019

Af Nicolas T. Veicherts, oberst, chef for Hærens Officersskole

Officererne og politikerne Iversen, Stefani og Kroll skriver altid med kant, hvilket ofte gør deres indlæg læseværdige, fordi de provokerer til refleksion.

I Berlingskes kronik 17. september kritiserer de tre officerer og politikere, at forsvarsbudgettet ikke udgør de to procent af bruttonationalproduktet, som Nato og USA forventer. Samtidig mener de tre, at politikere fra både venstre og højre holder de faldne og sårede soldater op foran sig, når politikerne argumenterer for, at de mindre budgetter kan begrundes med, at Danmark militært både engagerer sig mere og har taget større tab end nogen anden nation (relativt betragtet).


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Veteran- og jubilarstævne 2019

Udgivet 16. september 2019


Jobmatch arrangement

Udgivet 19. september 2019


Veteranstøttens første tur til Kosovo blev en kæmpe succes

Udgivet 19. september 2019


Baretten nr. 5/2019

Udgivet 20. september 2019


Ny veterancafé

Udgivet 21. september 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...

Nijmegenmarch 2024 – Skal du med?

Kære Veteran Her er et tilbud, du simpelt hen ikke kan sige nej til. Veteranstøtten deltager i 2024 med hold til Nijmegenmarchen Igen i 2024 får du chancen for at udfordre dig selv, få oplevelser for livet, møde andre veteraner, så hvis du vil deltage på...