Presseklip for Veteraner, uge 38/2021

Presseklip indsamlet i ugen 20. – 26. september 2021

Veteran run i parken

Kilde: fck.dk, 20. september 2021

Nu får du mulighed for at være en del af et stort motionsløb, hvor du helt unikt løber på en rute inde i selve Parken og videre ud i Fælledparken, mens du samtidig støtter du et godt formål.
Løbet hedder Veteran Run og arrangeres i samarbejde med Sparta og DIF, når vi afholder dette års Veteran Match søndag den 3. oktober, hvor vi også spiller hjemmekamp mod Viborg FF kl. 20.


Randers er ”Årets Veterankommune”

Kilde: fmn.dk, 20. september 2021

Landets kommuner spiller en vigtig rolle i den danske veteranindsats. Selvom langt de fleste veteraner vender styrket hjem fra en udsendelse og er en gevinst på arbejdsmarkedet og i lokalsamfundet – så er der også veteraner, som har brug for hjælp, enten umiddelbart efter en udsendelse eller senere i livet. Og her er den kommunale støtte af afgørende vigtighed for veteraner og deres familier.


Esbjerg Kommune: Esbjerg vil være Danmarks bedste kommune for veteraner

Kilde: yesbjerg.dk, 23. september 2021

For at anerkende veteranerne og få kommunerne til at gøre en ekstra indsats for dem, der har brug for hjælp til at komme tilbage i det civile samfund igen, har forsvarsminister Trine Bramsen lanceret konkurrencen om at blive ’Årets Veterankommune’.


Odense Bulldogs skal hjælpe veteraner til en god fremtid

Kilde: bt.dk, 22. september 2021

Ishockeyklubben Odense Bulldogs skal være med til at skabe en bedre fremtid for de soldater, som har været sendt ud for Danmark.
Helt konkret skal de være værter for et arrangement, hvor veteraner, der er mentalt eller fysisk skadede eller ledige, og erhverv bliver matchet med hinanden, og de fremmødte veteraner ender i job. Et arrangement, der tidligere har haft stor succes.


Veteraner og pårørende inviteres på stadion

Kilde: randersfc, 23. september 2021

Bjørn Kopplin og resten af Randers FC-holdet inviterer veteraner og pårørende til gratis kamp mod Brøndby d. 3/10-21.


Veteraner er vrede på Trine Bramsen: Tror ikke på hendes forklaring

Kilde: indblik.dk, 23. september 2021

Udsendte soldater i Afghanistan sendte hver uge information hjem om den kritiske situation i landet, der bare blev værre og værre. At Trine Bramsen offentligt påstår, at hun intet har modtaget omkring det, provokerer dem.


Veteraner i job – også når det bliver svært

kilde: csr.dk, 23. september 2021

Cabi og VeteranCentret inviterer til gratis webinar, hvor vi giver dig et overblik over de forskellige muligheder for fastholdelse af veteraner. Du vil også blive klogere på, hvordan du kan hente hjælp, hvis det bliver svært.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste ugeHvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...

Store Legedag i Madsby Legepark i Fredericia

Danmarks Veteraner & Veteranstøtten og Familienetværket inviterer til oplevelse- og legedag i Madsby Legepark Fredericia                   Sted: Lumbyesvej 45, 7000 Fredericia Tid: Lørdag den 20. april 2024 kl. 09.00 – 18.00 Veteraner/veteraner med ægtefælle,...