Presseklip for Veteraner, uge 38/2021

Presseklip indsamlet i ugen 20. – 26. september 2021

Veteran run i parken

Kilde: fck.dk, 20. september 2021

Nu får du mulighed for at være en del af et stort motionsløb, hvor du helt unikt løber på en rute inde i selve Parken og videre ud i Fælledparken, mens du samtidig støtter du et godt formål.
Løbet hedder Veteran Run og arrangeres i samarbejde med Sparta og DIF, når vi afholder dette års Veteran Match søndag den 3. oktober, hvor vi også spiller hjemmekamp mod Viborg FF kl. 20.


Randers er ”Årets Veterankommune”

Kilde: fmn.dk, 20. september 2021

Landets kommuner spiller en vigtig rolle i den danske veteranindsats. Selvom langt de fleste veteraner vender styrket hjem fra en udsendelse og er en gevinst på arbejdsmarkedet og i lokalsamfundet – så er der også veteraner, som har brug for hjælp, enten umiddelbart efter en udsendelse eller senere i livet. Og her er den kommunale støtte af afgørende vigtighed for veteraner og deres familier.


Esbjerg Kommune: Esbjerg vil være Danmarks bedste kommune for veteraner

Kilde: yesbjerg.dk, 23. september 2021

For at anerkende veteranerne og få kommunerne til at gøre en ekstra indsats for dem, der har brug for hjælp til at komme tilbage i det civile samfund igen, har forsvarsminister Trine Bramsen lanceret konkurrencen om at blive ’Årets Veterankommune’.


Odense Bulldogs skal hjælpe veteraner til en god fremtid

Kilde: bt.dk, 22. september 2021

Ishockeyklubben Odense Bulldogs skal være med til at skabe en bedre fremtid for de soldater, som har været sendt ud for Danmark.
Helt konkret skal de være værter for et arrangement, hvor veteraner, der er mentalt eller fysisk skadede eller ledige, og erhverv bliver matchet med hinanden, og de fremmødte veteraner ender i job. Et arrangement, der tidligere har haft stor succes.


Veteraner og pårørende inviteres på stadion

Kilde: randersfc, 23. september 2021

Bjørn Kopplin og resten af Randers FC-holdet inviterer veteraner og pårørende til gratis kamp mod Brøndby d. 3/10-21.


Veteraner er vrede på Trine Bramsen: Tror ikke på hendes forklaring

Kilde: indblik.dk, 23. september 2021

Udsendte soldater i Afghanistan sendte hver uge information hjem om den kritiske situation i landet, der bare blev værre og værre. At Trine Bramsen offentligt påstår, at hun intet har modtaget omkring det, provokerer dem.


Veteraner i job – også når det bliver svært

kilde: csr.dk, 23. september 2021

Cabi og VeteranCentret inviterer til gratis webinar, hvor vi giver dig et overblik over de forskellige muligheder for fastholdelse af veteraner. Du vil også blive klogere på, hvordan du kan hente hjælp, hvis det bliver svært.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste ugeHvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...