Presseklip for Veteraner, uge 39/2018


Presseklip indsamlet i ugen 24. – 30. september 2018


Prøv klatring i Safe Zone (Aarhus)

Kilde: DIF Soldaterprojekt, Facebook, 26. september 2018 

Kom frisk og prøv klatring til Safe zone i Århus – kun for skadede veteraner. Aktiviteten forløber over fire onsdage – henholdsvis d. 3, 10., 17. og 24. oktober i tidsrummet fra kl. 10-30 – 11.30.


Systemet for folk, der går psykisk ned på jobbet, fungerer ikke. Punktum

Kilde: Ugebrevet A4, 28. september 2018

Ny ph.d.-afhandling nedsabler arbejdsskade-systemets behandling af sager, hvor danskere bliver ramt af angst eller depression på jobbet. Der er minimal chance for erstatning, og der bliver ikke forebygget ordentligt. Den stenhårde kritik kommer fra forsker, som efterlyser helt nyt system.


Refugium for veteraner (VIDEO)

Kilde: TV2 Nord, 30. september 2018

En dansk veteran fra krigen på Balkan er gået i gang med at omdanne sit hjem på Egholm til et refugium for Balkanveteraner.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge.


Sidste frist for tilmelding til Danmarks Veteraners 50 års jubilæum

Udgivet 25. september 2018


Indsamlingsprojekt skal sikre dokumentation af danske soldater på international mission

Udgivet 26. september 2018


Tilmeldingsfrist til 50 års jubilæum er forlænget

Udgivet 27. september 2018


Støttekoncert

Udgivet 27. september 2018


Veteranløbet 2018

Udgivet 28. september 2018


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...