Presseklip for Veteraner, uge 39/2020

Presseklip indsamlet i ugen 21. – 27. september 2020


Nu åbner Treldevejens genbrug!

Kilde: danmarksc.tv, 18. september 2020

Treldevejens Genbrug slog torsdag dørene op for kunder. Før dørene kunne åbnes helt skulle der dog klippes en enkelt snor. I den anledning mødte borgmester Jacob Bjerregaard og Oberst Henrik Graven Nielsen op og gjorde deres for at åbne den nye butik i bedste stil.


VIDEO: Der er mere end 100 veteraner i Grønland

Kilde: knr.gl, 21. september 2020

To tidligere soldater er taget til Nuuk fra Danmark for at starte et veteranprojekt.
– Vores formål er at oplyse om, at der er mere end 100 veteraner i Grønland, sagde Gerth Sloth Berthelsen.

Han er tidligere udsendt soldat, og så er han halvt grønlandsk og født og opvokset i Nuuk. Nu har han igen været i Grønland for at finde andre veteraner, som vil være en del af et fællesskab.


Pårørende til veteraner: Vi vil gerne have flere med

Kilde: RANDERSiDAG, 21. september 2020

Nyt logo skal øge kendskabet til pårørendegruppen – afsløring af logo 30. september
Veteranarbejdet i Randers rykker fremad. Siden byrådet udarbejdede en veteranstrategi, er der sket mange fremskridt. Heriblandt er etableringen af en gruppe for pårørende til veteraner. Nu ligger opgaven i at gøre pårørendegruppen almindeligt kendt, så dem, der har et behov for dette fællesskab ved, hvor de kan henvende sig.


Kommunal støtte til Veteranhjem Trekantsområdet

Kilde. danmarkc.tv, 25. september 2020

Det er bevægende at få at vide, at de nu afsluttede budgetforhandlinger i Fredericia Kommune bl.a. har mundet ud i at Veteranhjem Trekantsområdet i 2021 får tildelt kr. 75.000 til det arbejde vi udføre for veteraner, hvoraf en del er kommet hjem fra en mission med ar på sjælen.


 

 

Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Gennem Ild & Vand

Udgivet 22. september 2020


Døren er stadig åben i Veterancentret

Udgivet 23. september 2020


Arrangementer for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 27. september 2020


Jobannoncer

Vi er igen blevet bedt om, at bringe to jobopslag fra KFUM´s Soldatermission. Det drejer sig om følgende:


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...