Presseklip for Veteraner, uge 39/2020

Presseklip indsamlet i ugen 21. – 27. september 2020


Nu åbner Treldevejens genbrug!

Kilde: danmarksc.tv, 18. september 2020

Treldevejens Genbrug slog torsdag dørene op for kunder. Før dørene kunne åbnes helt skulle der dog klippes en enkelt snor. I den anledning mødte borgmester Jacob Bjerregaard og Oberst Henrik Graven Nielsen op og gjorde deres for at åbne den nye butik i bedste stil.


VIDEO: Der er mere end 100 veteraner i Grønland

Kilde: knr.gl, 21. september 2020

To tidligere soldater er taget til Nuuk fra Danmark for at starte et veteranprojekt.
– Vores formål er at oplyse om, at der er mere end 100 veteraner i Grønland, sagde Gerth Sloth Berthelsen.

Han er tidligere udsendt soldat, og så er han halvt grønlandsk og født og opvokset i Nuuk. Nu har han igen været i Grønland for at finde andre veteraner, som vil være en del af et fællesskab.


Pårørende til veteraner: Vi vil gerne have flere med

Kilde: RANDERSiDAG, 21. september 2020

Nyt logo skal øge kendskabet til pårørendegruppen – afsløring af logo 30. september
Veteranarbejdet i Randers rykker fremad. Siden byrådet udarbejdede en veteranstrategi, er der sket mange fremskridt. Heriblandt er etableringen af en gruppe for pårørende til veteraner. Nu ligger opgaven i at gøre pårørendegruppen almindeligt kendt, så dem, der har et behov for dette fællesskab ved, hvor de kan henvende sig.


Kommunal støtte til Veteranhjem Trekantsområdet

Kilde. danmarkc.tv, 25. september 2020

Det er bevægende at få at vide, at de nu afsluttede budgetforhandlinger i Fredericia Kommune bl.a. har mundet ud i at Veteranhjem Trekantsområdet i 2021 får tildelt kr. 75.000 til det arbejde vi udføre for veteraner, hvoraf en del er kommet hjem fra en mission med ar på sjælen.


 

 

Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Gennem Ild & Vand

Udgivet 22. september 2020


Døren er stadig åben i Veterancentret

Udgivet 23. september 2020


Arrangementer for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 27. september 2020


Jobannoncer

Vi er igen blevet bedt om, at bringe to jobopslag fra KFUM´s Soldatermission. Det drejer sig om følgende:


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Invitation til FN dag i Kastellet

Danmarks Veteraner og Veteranstøtten inviterer til markering af FN-dagen i Kastellet tirsdag den 24. oktober 2023 - en dag til ære for og anerkendelse af danske veteraner og deres pårørende. I år vil paraden særlig adressere hospitalsskibet M/S ”Jutlandias” hjemkomst...

På motorcykel til Sveriges østlige forpost

Nordic Veteran MC Tour 2023 var arrangeret af det svenske veteranforbund i september og gik til Gotland. Danmarks Veteraners MC Klub var med.  Gotland bærer på en fantastisk historisk arv, og på grund af krigen i Ukraine og spændingerne mellem NATO og Rusland, er øen...

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...