Presseklip for Veteraner, uge 40/2019

Presseklip indsamlet i ugen 30. september – 6. oktober 2019


Skuffede Invictus-ansøgere skal videre

Kilde: forsvaret.dk, 30. september 2019

10 ansøgere fik et afslag til Invictus Games-holdet 2020. De får i stedet tilbudt en kickstart til personlig udvikling ved Veterancentret og DIF Soldaterprojekt.


24 veteraner skal Invictus Games i Haag

Kilde: forsvaret.dk, 30. september 2019

Holdet, der skal repræsentere Danmark ved Invictus Games 2020 i Haag, er netop udtaget. Deltagerne ser frem til en udfordrende og udviklende rejse.


Feltpræsten og soldaten – Kulturnat på Frederiksberg Slot

Kilde: lindevangkirke.dk, 30. september 2019

Folkekirken på Frederiksberg og Hærens Officersskole inviterer igen i år til en oplevelsesrig Kulturnat på Frederiksberg Slot. Denne gang sker det under overskriften Feltpræsten og soldaten og de besøgende kan bl.a. komme til udendørsgudstjenester på slottets flagbalkon, hvor der er en fantastisk udsigt ind over København. (Kulturnatten er fredag 11. oktober 2019 (red.))


PTSD-ramte veteraner skal hjælpes i job med nye midler

Kilde: dknyt.dk, 1. oktober 2019

Krigsveteraner med posttraumatisk stress (PTSD) har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Det skal et nyt samarbejde mellem Psykiatrisygehuset og Kolding, Fredericia og Vejen kommuner nu gøre noget ved.


40 år i Forsvaret: Jørn er Aabenraa Kommunes nye veterankoordinator

Kilde: AAbenraa Kommune, 3. oktober 2019

Aabenraa Kommunes Veteranstrategi anerkender danske veteraners indsats for Danmark, støtter veteraner og pårørende med særlige behov og oplyser kommunens medarbejdere, virksomheder og borgere om veteranernes kompetencer og udfordringer.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Nyhedsbrev fra organisationen Folk & Sikkerhed

Udgivet 1. oktober 2019


A 550 mile pilgrimage on the “Camino de Santiago”

Udgivet 2. oktober 2019


Veteran – familie – hyggedag i Fårup Sommerland (fuldt booket)

Udgivet 2. oktober 2019


Veteraner i job

Udgivet 3. oktober 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...

Nijmegenmarch 2024 – Skal du med?

Kære Veteran Her er et tilbud, du simpelt hen ikke kan sige nej til. Veteranstøtten deltager i 2024 med hold til Nijmegenmarchen Igen i 2024 får du chancen for at udfordre dig selv, få oplevelser for livet, møde andre veteraner, så hvis du vil deltage på...