Presseklip for Veteraner, uge 41/2018


Presseklip indsamlet i ugen 8. – 14. oktober 2018


H.K.H. Prins Joachim fejrer Danmarks Veteraners Jubilæum i Fredericia

Kilde: Fredericiaavisen, 9. oktober 2018

Når Danmarks Veteraner – tidl. De Blå Baretter – fejre 50-års foreningsjubilæum i Fredericia den 26. oktober, bliver det med foreningens protektor H.K.H. Prins Joachim som æresgæst og hovedtaler.

Hvis du har glemt at tilmelde dig, så læs mere om mulighed for eftertilmelding på dette LINK

Anvendelse af psykiske sundhedsservices bland danske veteraner

Kilde: Veterancenteret, 11. oktober 2018

Undersøgelse skal undersøge, hvor veteraner søger hjælp ved psykiske efterreaktioner efter udsendelse, og om de veteraner, der har brug for hjælp faktisk får den.


Stevns Kommune vedtager sin første politik for veteraner

Kilde: Tv2 Øst, 12. oktober 2018

Byrådet i Stevns Kommune har vedtaget sin første politik for veteraner. Den skal sikre en tværfaglig indsats for at hjælpe de tidligere udsendte.


Hunde hjælper psykisk sårbare til et bedre liv

Kilde: Nordjyske, 12. oktober 2018

Servicehunde kan være til stor gavn for personer, der lider af psykiske funktionsnedsættelser som for eksempel angst, social fobi og PTSD.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge.


Veteraner i job

Udgivet 9. oktober 2018


Der er stadig ledige pladser på SSOP forældrecamp 16.-18. november 2018

Udgivet 11. oktober 2018


Kom gratis til koncert til støtte for vore veteraner

Udgivet 12. oktober 2018


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...