Presseklip for Veteraner, uge 41/2018


Presseklip indsamlet i ugen 8. – 14. oktober 2018


H.K.H. Prins Joachim fejrer Danmarks Veteraners Jubilæum i Fredericia

Kilde: Fredericiaavisen, 9. oktober 2018

Når Danmarks Veteraner – tidl. De Blå Baretter – fejre 50-års foreningsjubilæum i Fredericia den 26. oktober, bliver det med foreningens protektor H.K.H. Prins Joachim som æresgæst og hovedtaler.

Hvis du har glemt at tilmelde dig, så læs mere om mulighed for eftertilmelding på dette LINK

Anvendelse af psykiske sundhedsservices bland danske veteraner

Kilde: Veterancenteret, 11. oktober 2018

Undersøgelse skal undersøge, hvor veteraner søger hjælp ved psykiske efterreaktioner efter udsendelse, og om de veteraner, der har brug for hjælp faktisk får den.


Stevns Kommune vedtager sin første politik for veteraner

Kilde: Tv2 Øst, 12. oktober 2018

Byrådet i Stevns Kommune har vedtaget sin første politik for veteraner. Den skal sikre en tværfaglig indsats for at hjælpe de tidligere udsendte.


Hunde hjælper psykisk sårbare til et bedre liv

Kilde: Nordjyske, 12. oktober 2018

Servicehunde kan være til stor gavn for personer, der lider af psykiske funktionsnedsættelser som for eksempel angst, social fobi og PTSD.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge.


Veteraner i job

Udgivet 9. oktober 2018


Der er stadig ledige pladser på SSOP forældrecamp 16.-18. november 2018

Udgivet 11. oktober 2018


Kom gratis til koncert til støtte for vore veteraner

Udgivet 12. oktober 2018


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...