Presseklip for Veteraner, uge 42/2018


Presseklip indsamlet i uge 15. – 21. oktober 2018


Skadede veteraner rejser til Invictus Games

Kilde: forsvaret.dk, 15. oktober 2018

I aften mandag den 15. oktober møder 25 håbefulde og spændte veteraner op i Københavns Lufthavn, når der er afrejse mod Invictus Games i Sydney, Australien. Her skal veteranerne dyste på venskabelig vis mod 500 mænd og kvinder fra i alt 17 andre nationer.


Kritik af jobordning for veteraner: – Den rammer helt skævt

Kilde: dr.dk, 16. april 2018

Det kan være svært for hjemvendte soldater med fysiske eller psykiske skader at passe et normalt arbejde.
Derfor lavede regeringen en særlig jobordning for veteranerne. Ordningen trådte i kraft 1. januar sidste år.


Fyraftensmøde for pårørende

Kilde: Veterancenteret 17. oktober 2018

Det er ikke altid nemt at være tæt på en veteran, der kæmper med efterreaktioner. Er du i den situation, kan du deltage i et af de fyraftensmøder, som Veterancentret afholder over hele landet.


H.K.H. Prins Joachim uddeler medaljer til Veteraner

Kilde: Fredericia Avisen, 18. oktober 2018

Når Danmarks Veteraner fejrer deres 50-års jubilæum den 26. oktober i Fredericia, bliver det med protektor H.K.H. Prins Joachim som honnørmodtager og hovedtaler.


Nysgerrig på at ansætte veteraner? Få gratis tips til at komme i gang

Kilde: idag.dk, 19. oktober 2018

Er din virksomhed motiveret til at ansætte veteraner, så læs nyhedsbrevet fra “Veteraner i job”.
Susanne Leire, Senior HR Partner hos Salling Group, finder det helt naturligt for virksomheden at være med til at gøre en indsats over for veteraner.


Lene er ex-soldat med PTSD: Nu kæmper hun i krigsveteranernes OL

Kilde: dr.dk, 20. oktober 2018

Lene Palludans krop suser frem og tilbage på en romaskine i et fitnesscenter i Vordingborg på Sydsjælland forud for Invictus Games.
– Det er angstprovokerende, men også enormt spændende. Det er en mærkelig blanding af rigtig mange følelser, for på den ene side er jeg enormt præstationsangst. På den anden side bliver det kæmpestort.


Krigsveteran vinder sølv i sejlads

Kilde: tvsyd.dk, 21. oktober 2018

Tidligt søndag morgen lykkedes det for veteranen, at sejle medajler hjem, sammen med sine tre holdkammerater, da finalesejladsen blev afholdt i farvandet ud for Sydney.
Johan Høeg Hansen er en af 25 danske deltagere ved Invictus Games, der et stort multisportstævne for skadede krigsveteraner stiftet af britiske Prins Harry.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge.


Hyggedag for veteranfamilier i Lalandia, Billund

Udgivet 16. oktober 2018


H.K.H. Prins Joachim uddeler medaljer til Veteraner

Udgivet 18. oktober 2018


Fyraftensmøde for pårørende til veteraner

Udgivet 19. oktober 2018


Invitation til informationsmøde angående “Veteraner i beredskabet”

Udgivet 20. oktober 2018


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...